Vi gapar och skriker hatiskt åt de stora techbolagen för att de samlar in data om oss i vinstdrivande syfte. Vi blir arga på ICA för att de filmar oss vid snabbkassorna som om vi vore tjuvar och banditer trots att vi är hederliga medborgare som aldrig ens skulle snatta ett tuggummi. Vi går igång på alla de fasansfulla saker vi läser om en elit som styr världen och genom hemlig teknologi till och med kan läsa våra tankar numera, allt med hjälp av den tekniska utrustning vi självmant valt att införskaffa i våra liv. Vi slår näven i bordet och utbrister att nu är det nog! Vi ger oss inte utan kamp! Vi ska minsann stå upp för våra rättigheter, och alla techjättar och multimiljonföretag som tar information om oss till höger och vänster ska minsann få veta att vi inte längre kommer att gå med på detta!

Jag ska bara scrolla runt lite först, kolla vad som händer bland alla de jag följer, posta ett inlägg eller två, slänga upp några stories med filter och sedan checka in på mitt favoritcafé innan jag gör det. Jag måste ju hålla mig uppdaterad om vad som händer där ute. Och hata lite på digital teknologi och AI och dess framfart som snart är på väg att ta över världen. Sen får det vara nog! En liten stund till bara. Tills imorgon.

Någonting som fått ett riktigt uppsving runtom i Sverige senaste tiden, både hos Svensson-familjer och alternativa medvetna hälsojunkies, är bioresonans och frekvensterapi. Många har hittills varit ganska ovetandes om denna form av hälsobehandling och de flesta häpnar över vad den kan göra. Teknologin alltså. Jag själv är faktiskt ett stort fan av just bioresonans och kom i kontakt med det för några år sedan, och har både upplevt och sett vilka under den här typen av behandling kan göra – både för knopp och kropp. I den mest idealiska värld hade detta varit någonting som alla hade behövt som någon form av hälsokontroll en gång per år, dels för att upprätthålla kunskapen om sin egen kropp, dels för att i tid kunna upptäcka eventuella sjukdomar och obalanser innan det gått för långt.

Dock är denna form av hälsobehandling inte så värst ny, trots att det till synes verkar så. Det är bara det att det är nu den trendar i Sverige, speciellt bland de som tröttnat på västerländsk skolmedicin. Bioresonans och frekvensterapi används faktiskt runtom i världen inom konventionell sjukvård, speciellt i Tyskland, Österrike och Schweiz men även i Norge. Det är bara sjukvården i Sverige som är lite efter.

För tänk vad teknologi kan göra ändå. Vilka under den kan utföra! Många som idag arbetar med frekvensterapi och bioresonans har sina maskiner inkopplade till en databas där man på en skärm får upp exakt vad det är för obalanser, virus, bakterier, sjukdomar och åkommor man kan lida av. Att se det svart på vitt är häftigt. Men. Är man medveten om hur denna databas byggts upp och att man själv delar med sig av sin data när man sitter där? Allt för att produkten ska kunna utvecklas och förbättras så att fler och fler kan få utbyte av den.

Är du en av de som tycker illa om techföretag som samlar in uppgifter och personlig data om dig mot din vilja utan att du godkänt det? Är du noga med din integritet? Har du någonsin funderat över vart all din information tar vägen när den väl lagt sig tillrätta i den där häftiga frekvensterapimaskinen? Vilken teknologi som används?

En bioresonansapparat läser av energivåglängderna i din kropp och från dina celler. Det finns redan inprogrammerat vilka riktmärken en frekvens bör ha och vilka som även kan tillföras för att balansera upp där det behövs. Apparaten läser av och registrerar längden och frekvensen av de elektromagnetiska vågor som kommer från din kropp, dina organ och dina celler. Med hjälp av artificiell intelligens – ja, du läste rätt – omvandlas din data till en omfattande hälsorapport som din terapeut sedan går igenom tillsammans med dig för att ge dig bästa möjliga hälsorådgivning.

Att man är emot digital utveckling, artificiell intelligens och är noga med att ens integritet skyddas samtidigt som man inte funderar ett uns över vilken information man delar med sig av till techbolaget som utvecklar frekvens- och bioresonansbehandlingar är väldigt fascinerande. Du vet förmodligen bara om att den här typen av behandling är ofarlig och vibrerar på samma frekvens som din kropp och dina celler, och är därför ett perfekt sätt att få naturlig holistisk vård, trots att det faktiskt är en apparat och digital dator som gör mestadels av jobbet. Du har säkerligen heller inte fått information om att maskinen kommer ta din data, stoppa i den i sitt system och lagra den där. Frågan är om terapeuten ens själv vet om detta?

För det är precis så det fungerar – och det är just därför den här typen av behandlingar fungerar så bra. För att man har tryckt in så mycket data om frekvenser, sjukdomar, människor, mediciner, örter och allt där emellan. När man har så mycket data om någonting är det väl lika bra att använda den till att göra gott, eller hur?

Eller? För hur var det nu, det där med data? Var vi inte arga på techbolag som samlade data om oss? Eller är det bara i vissa sammanhang denna åsikt gäller, men inte i andra?

Metatron, som är en vanlig maskin inom bioresonans, utvecklas av Institut of Practical Psychophysics, ett företag som har sitt säte i Japan. Hur lagarna i Japan är kring datainsamling vet jag inte, men det kan vara värt att kolla upp. Och samlar företaget denna data i Japan eller i något annat land? Om den till exempel lagras Kina, är det fritt fram för kinesisk regering att begära ut denna data från företaget. Företaget får nämligen inte neka utan måste gå med på att göra det. Det är också anledningen till varför USA vill förbjuda den kinesiska appen TikTok.

Yuval Noah Harari har många gånger pratat om att det land, eller företag, som kommer veta mest om hur vi människor fungerar på insidan med enkla medel kommer kunna ta över världen och styra den precis som man vill. Kanske är frekvensterapi och bioresonans en väg till att få så mycket data om oss och vårt inre som möjligt, eller så är det inte det. Det enda vi kan göra är att ta reda på så mycket som möjligt om de produkter vi konsumerar.

Och som jag sagt innan, kasta sten i glashus slutar sällan bra.

:Martin:Nilsson., Kasta sten i glashus

SKARPTs hemsida

metatron frekvensterapi

1 KOMMENTAR

  1. Blir nog bra för dig att slippa Sverige och svenskar för ett tag, en liten semester kanske.
    Angående teknologi så kan vi använda den till gagn för människor väl eller till kontroll av människor som kan leda oss hand i hand till bomulls plantagen eller graven i förtid.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här