I ett uttalande från 2017 hörs den ökände ultraglobalisten och teknokraten Klaus Schwab skryta med hur många av hans adepter i World Economic Forum som ”penetrerat” regeringarna i en rad olika länder.

Bland dessa nämner Schwab bland annat Kanadas premiärminister Justin Trudeau, Tysklands tidigare förbundskansler Angela Merkel – och även Rysslands president Vladimir Putin.

2017 bjöds Schwab in för att tala vid John F. Kennedy School of Government vid Harvard University och passade då på att skryta om det politiska inflytande som hans maktnätverk tillskansat sig genom sina adepter världen över.

– Jag måste säga att när jag nämner våra namn som fru Merkel och till och med Vladimir Putin, och så vidare. Alla har varit Young Global Leaders på World Economic Forum. Men det vi är väldigt stolta över just nu är den unga generationen som premiärminister Trudeau, Argentinas president och så vidare, att vi penetrerar regeringarna, berättar han.

– Igår var jag på en reception för premiärminister Trudeau och jag borde veta att hälften av hans kabinett eller till och med mer än hälften av hans kabinett är från World Economic Forums Young Global Leaders.

Schwab bekräftar också att hans protegéer inte bara dominerar regeringen i Kanada utan även i länder som Frankrike och Argentina och han bekräftar även att Frankrikes president Emmanuel Macron har en bakgrund i Schwabs ökända maktorganisation.

WEF-grundaren menar vidare att Kennedy School of Government spelat en nyckelroll för World Economic Forums existens och att skolan, som fostrat 17 stats- eller regeringschefer och otaliga ministrar, spelat en mycket viktig roll för hans möjligheter att skola och rekrytera personer som sedan fått stort inflytande.

Läs mer på nyadagbladet.se, Klaus Schwab: ”Vi har penetrerat världens regeringar”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här