Bara dagar efter att ha tagit Pfizer-vaccin mot corona började kvinnan uppleva okontrollerade skakningar och kramper och var tvungen att hålla i sig i väggar för att inte ramla. Kvinnans son konstaterar att han numera tvivlar starkt på vaccinets påstådda säkerhet.

Brant Griner la upp en video på sin mamma på Facebook där han vädjar till sina vänner att be för henne efter att hon fått allvarliga medicinska problem bara dagar efter att hon tagit Pfizer-vaccinet. I videon ser man hans mamma skaka okontrollerat när hon försöker att gå och måste använda sig av väggar för att hålla sig upprätt, skriver RT.

Mamma blir värre för varje dag och jag får inga svar från läkare hur vi ska fixa detta. Snälla be för henne. Jag står inte ut med att se henne såhär. Det får mig att vilja gråta när jag vet att jag inte kan hjälpa henne. Snälla, ta inte covid-19 vaccinet,” skrev han på Facebook.

Videon och meddelandet delades över 160 000 gånger och fick över 35 000 kommentarer innan den raderades av Facebook-censuren.

Läs mer på nyadagbladet.se, Kvinna fick krampanfall efter Pfizer-vaccin

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här