Läkaren Sture Blomberg förklarar varför vaccinerade kan ha svårt att klara mutationer av covid-19. Det beror på att immunförsvaret kan ha problem att klara infektion med snarlika virus. Mutationen kan angripas av immunförsvaret som inte riktigt gör klart sitt jobb utan låter mutationen slinka igenom.

Sture berättar att han arbetade i Norge och kom då i kontakt med en behandlingsmetod mot septisk chock (blodförgiftning) som gav överraskande bra resultat. Patienterna blev klart bättre inom några timmar efter behandling med intravenöst C-vitamin. Detta blev en standardmetod på det norska sjukhuset där de nådde framgång i mängder av fall. Septisk chock har annars en dödlighet på ca 40%.

Denna kunskap kom till användning när hans syster fick akut covid-19. Läget var så allvarligt att man planerade att stänga av respiratorn. Efter lite övertalning förmåddes läkarna att sätta in intravenöst C-vitamin varpå förloppet vändes omedelbart och hans syster räddades till livet. Sture bekräftar åter värdet av D-vitamin och zink för att förbättra resistensen mot covid-19.

Sture ser risker med att de av vaccinerna bildade spikproteinerna förstör den viktiga blod-hjärnbarriären vilket förklarar biverkningar med skakningar och andra neurologiska biverkningar.

Vaccinernas nödgodkännande vilar enligt Sture Blomberg på den felaktiga uppfattningen att det inte finns annan fungerande behandling. Tvärtom finns det goda erfarenheter från behandling baserad på hydroxyklorokin och ivermectin.

Sture berättar att dödstal i Indien hade skjutit i höjden sedan ivermectin förbjudits. Därefter hävdes förbudet med gott resultat.

I Sverige är den nobelprisbelönade medicinen ivermectin totalt förbjuden. Det går inte ens att skicka den till Sverige, då beslagtas den i Tullen.

Även hydroxyklorokin är förbjudet för användning mot covid-19 trots mängder med läkare som vittnar om dess positiva effekter. Astra Zeneca la ner sin produktion av hydroxyklorokin i början när pandemin började sprida sig.

swebbtv.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här