Varför sätter sig statsministern och håller ett tal till nationen om denna smitta som inte är särskilt anmärkningsvärd. Den viktigaste siffra att titta på är ju dödligheten och den har ju snarast legat under det normala under hösten. Motivet för talet var nog framförallt att frisera Socialdemokraternas fallande opinionssiffror.

Det mest anmärkningsvärda med Stefan Löfvens tal är att han inte har vidtagit några åtgärder efter vårens misslyckande med en överdödlighet i en dåligt fungerande äldrevård.
Lars Bern menar att våra politiker står under inflytande från läkemedelsföretagen som har insett att det är betydligt mer lönande med en livslång behandling istället för mediciner som botar.

Vaccin mot influensa och även corona är oerhört lönsamt eftersom det inte ger livslångt skydd utan ständigt måste upprepas. Dessutom har bolagen friskrivit sig från skadeverkningar vilket medförde att hundratals unga människor som fick sina liv förstörda av vaccinet mot svininfluensa måste rikta sina skadeståndskrav mot svenska staten.

Tittar man på dödstalen är dödligheten inte avsevärt mycket högre än den har varit ett normalt influensaår.

Dessutom är det tusentals läkare som har gått ut och förklarat att det finns kända metoder att bemöta coronan med malariamedicin och billiga cortisonpreparat som kan bryta allvarlig sjuklighet. När man söker på dessa intervjuer finner man att de är borttagna från Youtube och Facebook.

Demonstrationen i Berlin mot nedstängningar med en miljon deltagare beskrevs i SVT som att det bara var något tusental deltagare.

I Afrika är coronasmittan inte särskilt utbredd vilket är en effekt av att man använder malariamedicin i så stor utsträckning vilket är en billig behandling av corona i en tidig fas.

PCR-testerna är helt opålitliga vilket visades av att Elon Musk, Teslas grundare, fick olika resultat vid upprepade tester.

Sammantaget kan man konstatera att Stefan Löfven inte har lyft ett finger för att komma tillrätta med situationen på äldreboenden trots att det finns enkla behandlingar.

Exempelvis kan vi göra som i Kina där man ger höga doser C-vitamin i förebyggande syfte. En total kostomläggning krävs på äldreboenden för att förbättra hälsan, vilket ger positiv effekt på kort tid. Det största problemet är att maten innehåller för lite kött och för mycket kolhydrater och fröoljor, exempelvis solrosolja eller rapsolja.

Ett annat problem är den stora övermedicineringen. Grundregeln bör vara max fyra mediciner eftersom dessa påverkar varandra och kan ge negativa biverkningar. Särskilt olämplig är den kolesterolsänkande medicinen eftersom den skadar mer än den gör nytta.
Tillsats av zink och höga doser D-vitamin och C-vitamin.

Ett annat problem är att man inte har förstärkt den medicinska kompetensen på äldreboenden. Personalen bör kontrolleras så att de inte bär på smitta. Dessutom ska man endast ha personal som kan tala svenska.

Här finns en lång rad åtgärder som Löfven och hans regering hade kunnat genomföra under sommaren.

Lars Bern säger också att han inte kan förstå de drakoniska åtgärder som genomförs och som i onödan drabbar unga människor. Lars Bern menar att orsaken till åtgärderna är att de är initierade av de internationella finansintressen som tjänar på att små bolag slås ut. Han säger att vi ska ställa krav på våra politiker att de ska upphöra med dessa drakoniska åtgärder när vi inte har något särskilt alarmerande läge.

swebbtv.se, Lars Bern kommenterar statsminister Stefan Löfvens tal till nationen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här