Martin Stensjö ringer upp EU-minister Hans Dahlgrens politiska talesperson Magdalena Emreus. Han frågar varför svenska Regeringen inte informerat att personer som väljer att avstå från vaccination inte på något sätt får utsättas för negativ särbehandling t.ex. får inte människor begränsas. Magdalena Emreus kan inte svara.

Resolutionen 2361 slår fast att alla EU:s 47 medlemsstater måste informera medborgarna om att det är frivilligt att vaccinera sig till exempel med covidvaccin och att personer som väljer att avstå vaccinationer inte får särbehandlas, men EU-minister Hans Dahlgrens politiska talesperson Magdalena Emreus kan inte svara på frågan varför svenska medborgare inte informerats.

Magdalena Emreus börjar med att trevande säga att regeringskansliet inte jobbar med Europarådet. Hon säger därefter att hon inte känner till resolution 2361.

Läs mer på newsvoice.se, Magdalena Emreus om vaccin: Ingen i Sverige ska behöva utsättas för negativ särbehandling

2 KOMMENTARER

  1. Är hon på riktigt???? går mina skattepengar till att betala löner till sådana som hon??

    • Japp, mer än 20 år av ditt liv kommer du jobba bort för personer som dessa ska ha sina löner. Då tänker jag att ”vi” jobbar ca 40 år och skatten varje månad är ungefär 50%. Först ca 30% av ren stöld sen moms på all konsumtion, bensinskatt, alkoholskatt, tobaksskatt, bilskatt, bostadsskatt osv osv.
      Nej tack för min del, svart-jobb eller inget, sticka i ögonen och behålla sin lön är min prioritering. Finns så gott om idioter som betalar den usla sjukvården, den härliga massinvandringen, pott-håls-gatorna, indoktrinerings-skolan och ljugmedia så….

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här