Hur kommer det sig att covid och den så kallade vaccineringen kunde spåra ur så kraftigt? En förklaring kan vara att läkemedelsindustrin, inte minst Pfizer, är så extremt mäktig att den bestämma och konstruera sin egen verklighet.

Detta förklarar vaccinforskaren Robert Malone i Fox News Tucker Carlson, med anledning av Project Veritas avslöjande att Pfizer inom företaget diskuterat att själva mutera covid för att kunna ta fram nya vaccin.

Men detta betyder inte bara att de vill tjäna pengar, enligt Malone. Det betyder också att de erkänner sig besegrade av viruset. Att deras teknologi har misslyckats.

– Det verkar som att de gör precis vad som gjordes i Wuhan, säger Robert Malone i Fox. Man gör det med apor i stället för möss. Men det viktiga i detta är att de implicit erkänner att de inte kan skapa vaccin tillräckligt snabbt, att viruset springer ifrån dem. Därför måste de ta till sådana här extraordinära metoder. Detta är ett erkännande av nederlag för deras vaccinteknologi och plattform. De säger att de måste gå så långt att de passerar en gräns – att de inte har ett alternativ, eftersom deras teknologi inte klarar av vad som krävs.

Läs mer på swebbtv.se, Malone: ”Pfizer har så mycket pengar och makt att de kan konstruera verkligheten”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här