Medborgarjournalist knuffad av vänsterpartist – SÄPO försvarar antidemokratiska metoder

7
13446

Bechir Rabani från Megafonerna blev igår knuffad av vänsterpartiets pressekreterare när han ville ställa en fråga till partiledaren Jonas Sjöstedt under en presskonferens vid Almedalen på Gotland. Se videon nedan som sändes i realtid på Facebook. Efteråt ser man hur SÄPO förhör Bechir.

Sponsra medborgar-journalism: Swisha valfri donation till: 0707325905 eller på www.patreon.com/rabani, kontoöverföring: SB 8214-9,973579571-9

 • HM

  Bechir Rabani sprider judehat och stödjer nazister något ni på vaken.se påstår ni är emot.

  • sieliabra

   Har du hallusinasjoner?

  • Johnny H

   Det kan inte vara rätt att misshandla någon bara för att den råkar vara…Jude, högerextremist, kommunist, feminist, rödhårig eller något annat du ogilllar

   • HM

    Jag misshandlar ingen. Det är ditt påhitt att jag gör så.

    Istället går jag emot åsikter som skadar vårt samhälle.

    • Vi är inte alls emot folks fria åsikter. Det är det bara du som är HM.

     • HM

      Ni emot min åsikter och då stämmer inte ditt inlägg. Jag är dessutom inte unik utan alla min vänner har samma åsikter som jag har om vaken.se men det är bara jag som skriver här då de andra har annat för sig som att hjälpa till med ett jordbruk.