Istället för corona-manifestationer i Uppsala så genomfördes dagarna före jul ett besök med julklappar i påsen. Tre av de stora bastionerna när det gäller corona-plandemin besöktes också. Bastionerna var Läkemedelsverket, Livsmedelsverket och så Sveriges Radios Vetenskapsredaktion. Alla hade fått frågor, kalla dem gärna julnötter, att knäcka i förväg.  Läkemedelsverket hade mestadels svarat goddag i Yxskaft i sina skriftliga svar. Och det fanns inte heller några ansvariga på plats för kompletterande frågor. Men två hyggliga anställda i receptionen valde iallafall att lyssna. Till och med Läkemedelsverkets pressansvariga hade lämnat platsen.

På Livsmedelsverket hade vi fått de absolut bästa svaren från deras Hanna Eneroth. Att sedan de med högre befattningar på Livsmedelsverket dagarna efteråt går ut och skräms för vitamin D betyder ju bara att de som har kunskapen står i motsatsställning till de som står nära makten. Men inne på Livsmedelsverkets mottagningshall fick vi det verkliga beviset för var de står. Där hade man julpyntat med Agenda 2030 och deras 17 ”budord”. Precis samma budord som Jacob Nordangård så förtjänstfullt tar upp i sin bok ”Den Globala Statskuppen”. Han har till och med placerat in dessa 17 budord på omslagets onda öga. Det är de principer som också är giltiga när eliten talar om ”Den Nya Världsordningen” och som Klaus Schwab beskriver i sitt ”The Great Reset”.

Allra sämst var man på Sveriges Radio. Man hade inte ens brytt sig i  våra frågor, trots att de nästintill kunna besvaras med Ja eller Nej. Därför anser jag att vi själva har full frihet att fylla i med vårt eget svar. Var och en kan här vara agent precis som Columbo. Beteendet från dem visar iallafall att de har ett visst samvete – de skäms.

För få tillgång till alla frågor (Vilka var och en faktiskt kan söka svar på ) och de svar man gav så gå in och läs på almanova.eu

Vi kan däremot avslöja att julklapparna i påsen bestod av; gurkmeja, kolloidalt silver,  bakpulver med bikarbonat, preventa-vatten, C-vitaminrika citroner och D-vitamin i pillerform.

Ingemar Ljungqvist, för den dagens lilla tomte

Myndigheterna ställs till svars av Ingemar Ljungqvist

ingemar ljungqvist uppsala

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här