Paul Craig Roberts, fd statssekreterare i finansdepartementet och biträdande chefredaktör för Wall Street Journal, gör i ett inlägg på sin hemsida en illusionslös analys av regeringen Obamas politik, under titeln ”Amerikanska regeringen ertappade inför världen som en samling krigsförbrytare och lögnare”. Roberts anklagar Obama och Kerry för att ljuga för världen. Obamas mordvåg, menar han, överträffar till och med Hitlers anspråk. Roberts kräver att båda ställs inför rätta och avslutar med, att om Obama går vidare med att anfalla Syrien borde vem som helst i den kriminella regimen gripas så fort de sätter foten utomlands och skickas till Haag för rättegång. Inlägget lyder:

”Har amerikanska allmänheten tillräckligt stark karaktär för att hantera det faktum, att deras egen regering står ertappade inför världen som en samling krigsförbrytare som ljuger varje gång de öppnar munnen? Kommer Kongressen och amerikanska allmänheten köpa lögnen från Vita huset, att de måste stödja krigsförbrytare och lögnare för att Amerika inte ska tappa ansiktet?”

Obama leder insatsen för tredje världskriget

”Obama-regimens lögner är så genomskinliga och grova, att Rysslands annars försiktige och diplomatiske president Putin förlorade tålamodet och sa det alla redan vet: John Kerry är en lögnare. Putin sa: ’Detta är för mig mycket otrevligt och överraskande. Vi har talat med dem [amerikanerna] och utgår ifrån att de är anständiga människor men han [Kerry] ljuger och vet att han ljuger. Det är sorgligt’.

När utrikesminister Colin Powell av den kriminella Bush-regimen skickades fram att ljuga för FN hävdade hans stabschef att Powell inte visste att han ljög. Det gick inte upp för utrikesministern, att Vita huset skull kunna skicka honom till FN för att starta ett krig som dödade, lemlestade och berövade uppehället för miljoner irakier på helt påhittade grundvalar.

Den avskyvärde John Kerry vet att han ljuger. Här står USA:s utrikesminister och marionettpresidenten Obama och medvetet ljuger för världen. Det finns inte en korn av integretet i amerikanska regeingen. Ingen hänsyn till sanning, rättvisa eller människoliv. Här står två människor så ondskefulla att de vill upprepa i Syrien vad Bushs krigsförbrytare gjorde i Irak.

Hur kan amerikanska folket och deras företrädare i Kongressen tolerera sådana krigsförbrytare? Varför ställs inte Obama och Kerry inför rätta? Obama-regimen uppvisar Nazitysklands och kommunistiska Statsitysklands alla kvaliteter, förutom att Obama-regimen är värre. De spionerar på hela världen och ljuger om det. Obama-regimen är helt besatta av att mörda folk i sju länder, en mordsvåg som inte ens Hitler försökte sig på.

Huruvida den kriminella Obama-regimen kan köpa Kongressen och europeiska lydstater till ett genomskinligt krigsbrott kommer snart avgöras. Beslutet kommer avgöra världens öde.

Rent faktamässigt är slutsatsen i ryska regeringens rapport till FN, att de stridsmedel som användes i de kemiska attackerna i Syrien liknar stridsmedlen i händerna på al-Nusra och är annorlunda de vi vet Syrien förfogar över.

Obama-regimen har inte släppt några bevis till FN. Detta på grund av att den kriminella regimen inte har några, endast påhittade sagor.

Om Obamaregimen haft några bevis skulle dessa ha släppts till Storbritanniens premiärminister David Cameron så att omröstningen i parlamentet gått igenom. I avsaknad av bevis var Cameron tvungen att erkänna för parlamentet att han inte hade några, bara en tro att syriska regeringen använt kemiska stridsmedel. Parlamentet sa till Washingtons marionett, att brittiska folket inte tänker gå i krig på grundval av premiärministerns ogrundade trosuppfattning.

Ska amerikanska folket och resten av världen bara stå där och suga på tummarna medan en ny naziststat uppstår i Washington?

Kongressen måste rösta ned kriget och tydliggöra för Obama, att om han trotsar Kongressens konstitutionella makt kommer han ställas inför riksrätt.

Om amerikanska Kongressen är för korrumperad eller inkompetent för att göra sin plikt måste resten av världen sluta sig till FN:s generalsekreterare och Rysslands president och förklara unilateral militär aktion från USA:s regering för krigsbrott och att den kriminella amerikanska regeringen måste isoleras från världssamfundet. Vem som helst av dess medlemmar som ertappas resa utomlands kommer gripas och överlämnas till Haag för rättegång”.

The US Government Stands Revealed to the World as a Collection of War Criminals and Liars

Originaltext på svenska: larouche.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här