Under pandemin hade människor mycket fritid på sina händer. Ett stort problem var socialiseringen. Det separerade familjer, vänner eller partner. Det var därför fler och fler människor började använda internet för att hålla kontakten med sin familj, vänner eller partner. Eller att träffa någon ny vän eller kanske ny pojk- eller flickvän. Under pandemin var det populärt att träffa någon online och att ha kul som sexdejting. Det var bra för den mentala hälsan och för människor som vill koppla av och ha kul.

Dejtingappar var mer populära än vanliga hemsidor för dejting. Alla har smarttelefoner och det enklaste sättet att ta del av av onlinedejting är att vara i din favoritplats i ett hem med telefonen i dina händer. Nästan hälften av sökningen på Google sker på smarttelefon. Det är därför dejtingappar använde mer än dejtingsajter. Mellan mars och maj 2020 såg OkCupid en 700 % ökning av datum, och på Bumble ökade videosamtal med 70 %. Tinders engagemang och aktivitet ökade markant under 2020 med 11 % fler svepningar och 42 % fler matchningar per medlem!

Nu, 2022, har människor skapat en vana att använda dejtingappar och träffa nya människor via internet. På det sättet har de bättre sociala liv och fler vänner än tidigare. Förutom populära sådana som Tinder, Bumble, OkCupid, … har många nya dejtingappar lanserats under de senaste två åren på grund av expansionen av onlinedejting under 2020. Många av dem överlevde inte på marknaden på grund av många anledningar: dålig kvalitet och design, dålig marknadsföringskampanj, lågt antal från Sverige eller mycket dyrt pris för premiumalternativ. Om du för första gången börjar din resa för att träffa nya människor på internet, måste du testa många dejtingappar för att hitta det bästa för dig och din smarta telefon. Å andra sidan, om du vill spara din tid och ha kul just nu, kan du checka lista över de mest populära dejtingappar i Sverige och välja rätt för dig! Lycka till!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här