Den kända franska professorn i infektionssjukdomar, Christian Perronne, är mycket kritisk till hur världen hanterade covid. Allt som kunde göras fel, gjordes fel.

Redan från början, alltså under tuffare virusvariant, var dödligheten mycket låg, påpekar han. Detta bekräftades tidigt av svenska Folkhälsmyndigheten som gjorde en studie på personer som insjuknade mellan 21–30 mars 2020. Dödligheten under 70 år var 0,1 procent.

– Det var inte den pandemi som basunerades ut i media varje dag om att alla skulle dö.

Enligt Perronne fanns det existerande behandlingar så som Ivermektin och hydroxiklorokin, som dessutom hade använts av miljarder människor. De var alltså säkra. Men de stoppades och svartmålades, för att det så kallade vaccinet skulle kunna nödgodkännas.

– Vi hade behandling, men alla regeringar sade att man inte skulle använda behandlingarna. Det var väldigt förvånande, fortsätter professorn.

– Man hade kunnat följa hundratals personer i olika länder och efter tre månader haft vi haft bekräftelse på att det fungerade.

Men så gjorde man inte.

– För mig var det väldigt förvånande.

Läs mer på swebbtv.se, Professor om hur ”pandemin” hanterades: Allt gjordes på fel sätt – 9 av 10 liv hade kunnat räddas

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här