Användare på sociala medier har rapporterat att efter covid-vaccinationen så började de få hudåkommor som eksem, vilket dokumenterades i en studie. Även om det inte specifikt är eksem, visade en annan studie hur injektionerna kan orsaka ett ’pityriasis rubra pilaris-liknande utslag’.

En fallstudie diskuterade biverkningen av eksem som härrör från Covid-injektionerna.

Biverkningar på huden orsakade av covid-19-vaccinet har fått betydande uppmärksamhet. Som vi alla vet är utvecklingsmekanismen för vissa hudsjukdomar relaterad till tarm- och hudmikrobiomet. En 78-årig manlig patient som fick covid-19-vaccinet utvecklade allmänt eksem med flera täta svarta fläckar över hela kroppen, ett utbrett utslag, erosion och sårskorpor på hans extremiteter, samt ansiktsödem,” stod det i fallstudien.

En annan användare kommenterade till en annan att även de upplever problem efter Covid-injektionen.

En annan användare hade upplevt en mängd biverkningar, inklusive eksem.

infowars.com, Rapporter om att covidvaccin utlöser eksem

1 KOMMENTAR

 1. Hej på er,

  Inte bara har modRNA injektionerna visat sig, som i denna artikeln, ge allvarliga skador på de som har låtit sig injicera av dessa giftinjektioner.
  Människor som har tackat nej till giftsprutorna genom att de har förstått riskerna och genomskådat propagandamaskineriet inom läkemedelsindustri, svensk och internationell förvaltning blir också allvarligt drabbade.

  Genom överföring uppstår negativa spridningseffekter, ”shedding” som har drabbat mig allvarligt också vid att mitt sociala liv har blivit förstörd. Jag kan till exempel inte längre ens ha normal kontakt med min syster: Att sitta vid samma köksbord som henne och dricka kaffe har blivit en omöjlighet. För det förste får jag rethosta, en känsla av att långsamt kvävas och utökat salivproduktion av saliv som blir skummande vitt. För det andra får kaffet en otäck smak om jag försöker dricka det när någon modRNA-injicerad är nära.

  Tag gärna del av intervjun med mig här:

  https://rumble.com/v4vsjii-verfringshedding-en-samhllsfara-med-trond-wilhelmsen.html

  Genom nära tre år har jag initierat flera rättsärenden i samband med, enligt min uppfattning, häpnadsväckande farliga beslut som fattats av befattningshavare inom den svenska förvaltningen och i sammanhanget allvarliga brott som jag har grund till att anta orsakas av misstänkta inom dessa led.
  Jag anser mina ärenden vara avvisade utan lagenlig motivering och utan laglig grund.
  Min senaste begäran av 2024-06-10 innehåller förvaltningsrättsliga och straffrättsliga anmälningar och har hittills tilldelats ärendenummer AM-89829-24 vid Utvecklingscentrum inom Åklagarmyndigheten.

  Med vänlig hälsning
  Trond

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här