När det gäller vetenskapen kring klimatförändringar finns det två tydliga läger som säger motsatta saker om det nuvarande tillståndet för globala vädermönster. Å ena sidan har du klimatfanatiker som hävdar att världen “kokar” eller “smälter”, och att det enda sättet att fixa det är att förbjuda allt som gör livet i modern tid möjligt. Å andra sidan har du klimatrealister som erkänner att klimatet alltid har förändrats, och att det inte finns någon verklig klimatnödsituation baserat på historiska vädermönster.

Nobelpristagaren Dr. John Clauser faller i det andra lägret, efter att nyligen ha fäst sin signatur till World Climate Declaration som säger att “det inte finns någon klimatnödsituation”. Tvärtom har klimatet “apokalyptografen” Mike Mann en helt motsatt position, och hävdar att varje större väderhändelse, inklusive de senaste Maui-bränderna och orkanen Hilary, är ett bevis på att den globala uppvärmningen är verklig.

Båda dessa män kan inte ha rätt förstås. Endast Clauser har en solid position som överensstämmer med vetenskapen, medan Mann har den konspiratoriska globalistiska synen på att varje aktivitet som mänskligheten gör värmer upp planeten, vilket får polarisarna att smälta och havsnivåerna att stiga.

(Relaterat: Kolla in dessa 14 amerikanska städer som planerar att förbjuda kött, mejeriprodukter, privat bilägande, ny kläder och kommersiell flygtrafik till 2030.)

Att bli “grön” innebär att sänka vanliga människors levnadsstandard samtidigt som de rika blir rikare 

Clauser är knappast ensam om att avvisa det rådande klimatberättelsen. Han är faktiskt den andra nobelpristagaren som skriver under World Climate Declaration, ett dokument som för närvarande har nästan 1 600 framstående signaturer.

Clauser gick också nyligen med i styrelsen för CO2 Coalition, en klimatorganisation som avvisar den påhittade uppfattningen att “växthusgaser” som koldioxid på något sätt är ansvariga för att direkt orsaka stora väderhändelser som de “gröna” hävdar sker för att för många människor fortfarande äter kött och kör bilar.

“Den populära berättelsen om klimatförändringarna återspeglar en farlig korruption av vetenskapen som hotar världens ekonomi och välbefinnandet för miljarder människor”, citeras Clauser.

“Missledd klimatvetenskap har metastaserat till massiv chock-journalistisk pseudovetenskap. I sin tur har pseudovetenskapen blivit en syndabock för en mängd andra orelaterade onda. Den har främjats och utvidgats av lika missledda affärsmarknadsföringsagenter, politiker, journalister, statliga organ och miljöaktivister.”

I klara ordalag har Clauser sagt om och om igen att det baserat på allt han vet och ser inte finns någon verklig klimatkris på gång – åtminstone inte av ett slag som människor kan förebygga i alla fall.

“Det finns dock ett mycket verkligt problem med att tillhandahålla en anständig levnadsstandard till världens stora befolkning och en associerad energikris”, säger Clauser dock. “Den senare förvärras onödigt av vad som enligt min mening är felaktig klimatvetenskap.”

Clauser är ganska modig i sin position och delar den offentligt varje förändring han får, inklusive vid det senaste Quantum Korea 2023-evenemanget. Där varnade Clauser sin publik för att pseudovetenskapen och desinformationen kring klimatförändringarna fortsätter att växa.

“Akta dig: Om du gör bra vetenskap kan det leda dig till politiskt inkorrekta områden”, sa Clauser vid evenemanget.

“Om du är en bra forskare kommer du att följa dem. Jag har flera som jag inte kommer att ha tid att diskutera, men jag kan med säkerhet säga att det inte finns någon verklig klimatkris och att klimatförändringar inte orsakar extrema väderhändelser.”

Den människoskapade klimatförändringsbluffen är en globalistisk komplott för att beröva världens befolkning all frihet – eftersom frihet “förorenar” planeten, får vi höra.

Läs mer på GreenTyranny.news

Origintalartikel: naturalnews.com, Riktig vetenskap vs. falsk vetenskap: lär dig sanningen om den så kallade “klimatnödsituationen”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här