Svenske professorn i medicin, Martin Kulldorff, epidemiolog samt biostatistiker vid Havard University framför ett kraftfullt försvar av naturlig immunitet mot covid, och att barn inte ska vaccineras under en intervju med Epoch Times.

Martin Kulldorff berättar att det är märkligt att naturlig immunitet mot covid inte erkänns (och att många pressas och tvingas till vaccination), trots att det varit erkänt sedan sedan Atenska pesten vid 430 f.Kr, då man lät tillfrisknade ta hand om de sjuka. På samma sätt borde man speciellt anställa de som har naturlig immunitet mot covid istället för att avskeda dem vilket sker på många håll – eller pressar dem genom omplaceringar med mera vilket t. ex. sker inom vården i Sverige.

Nu har vi situation, berättar Kulldorff, där de som har jobbat på distans under hela pandemin, nu kräver att folk som har samhällsviktiga yrken som t ex sjuksköterskor, läkare, brandmän, butiksbiträden, och som har arbetat genom hela pandemin, och som i i hög grad har naturlig immunitet, måste vaccineras eller förlora sina jobb.

Kulldorff försvarar på många sätt också varför barn inte bör vaccineras och att fördelarna med vaccin troligtvis inte överväger nackdelarna.

Dr. Martin Kulldorff: Hospitals Should Hire Nurses with Natural Immunity—Not Fire Them | TEASER

Se hela intervjun på Epoch Times, man behöver logga in för att se videon (gratis).

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här