Tyskland legaliserar cannabis. Den nya regeringen motiverar det med att det ska hjälpa att skydda brukarna genom ett kontrollerat utbud. Det hela kommer pågå under en provperiod på fyra år.

Nu blir cannabis lagligt i Tyskland. Socialdemokraterna (SPD), liberala Fridemokraterna (FDP) och De Gröna i den nya regeringen har tidigare uppgett att man vill legalisera drogen och nu har man bestämt sig för att göra det, rapporterar tyska Spiegel.

nyadagbladet.se

2 KOMMENTARER

  1. Bra!!! Låt folk använda sig av ofarliga droger.
    Alvedon är farligare än cannabis, alkohol är rena dödsdrogen i jämförelse. Sen att de dessutom är en mirakelkur mot psykisk ohälsa är ett stort plus. För att inte tala om den positiva effekten de ger mot Parkinson, MS, epilepsi, migrän osv osv.
    Dessutom har forskare påpekat att de fått tumörer att sluta växa och minska på möss med med en ungefärlig cancersort som kan ses på människor med hjälp av denna heliga ört.
    Konstigt nog så säger Cancerfonden och andra vinstdrivande att det inte finns någon forskning. Är de inte märkligt att miljonerna sprutar in hos dessa men att forska på en hoppfull naturligt växt… nä de går inte….

  2. Om ”andliga” människor bara visste vilken skada droger för idag och varför mänskligheten började ta det så hade de ”andliga” inte tagit dom.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här