En ny studie utförd av forskare på Harvard och Johns Hopkins, som för närvarande finns i preprint, avslöjar att covid-19-vaccinerna var upp till 98 gånger värre än covid-19. Studien är kritisk till booster-kravet för amerikanska universitetsstudenter.

Falsk information
Som först rapporterades i Epoch Times, har CDC tillhandahållit falsk information om deras spårning av biverkningar orsakade av vaccinerna. Samtidigt medger Rochelle Walensky att det finns ett orsakssamband mellan mRNA-vaccinerna och myokardit:

I ett brev daterat den 2 september från CDC-direktören till senator Ron Johnson skriver Walensky att:

“CDC utför konsekvent omfattande datainsamling och analys för att upptäcka potentiella biverkningar och säkerhetssignaler, och kommunicerar sedan denna information till allmänheten. Till exempel genomförde VAERS-personal bedömningar som visade att orsakssamband finns mellan trombos med trombocytopenisyndrom och Janssens COVID-19-vaccin samt mellan myokardit och mRNA COVID-19-vaccination.”

Läs mer på newsvoice.se, Vaccinnarrativet kollapsar när Harvard-studie visar att coronavacciner är farligare än covid-19

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här