Vi vet nu att dödligheten mätt i IFR för covid-19 är ungefär som en svår influensa. Kanske rent av som en mild influensa då man uppenbarligen dödat många människor genom ingen eller fel vård.

Äldre har fått palliativ vård, andra ingen vård alls, respirator har för många inneburit en dödsdom, m m. Man har även ignorerat förebyggande och botemedel.

Må vara att vissa som blir sjuka blir riktigt dåliga, vilket man även kan bli av influensan, men det beror troligen på för låga nivåer av D-vitamin. En ny studie i en rad av studier visar på dess betydelse. Rätt mängd 25(OH)D3 innebär i princip att man inte dör.

Ändå klassar Folkhälsomyndigheten covid-19 som ebola och anger den som allmänfarlig och samhällsfarlig. Detta är enligt all tillgänglig fakta falskt.

Den enda logiska förklaringen är att detta är en nödvändig bluff för att Riksdagen ska kunna genomföra en statskupp mot folket, införa vaccinpass och nya restriktioner genom att påkalla ett nödläge. Folkhälsomyndigheten är med andra ord en samhällsfara.

palbergstrom.com, Varför klassar Folkhälsomyndigheten covid-19 som ebola när det inte är sant?

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här