Om vi inte stoppar dem, planerar klimatfanatiker som miljardären och eugenikern Bill Gates att injicera dig samt din familj med klimatförändrings- och global uppvärmnings-”vacciner”.

Just nu injicerar de redan köttdjur med klimatvacciner och påstår att dessa är nödvändiga för att hålla djuren ”säkra” från fiktiva sjukdomar. Så småningom kommer de att börja injicera dig och din familj med samma ”vacciner”, förutsatt att du låter dem göra det.

Technocracy.news-skribenten Yudi Sherman varnade i januari att det enda sättet att stoppa dessa ”genetiska galningar” från att förstöra mänskligheten med sina mystiska kemiska injektioner är att ”ta bort deras nyckelkort och deras skyddsdräkter, omedelbart eskortera dem ut från deras laboratorier, permanent förbjuda dem från all annan vetenskaplig forskning för livet och sedan jämna byggnaderna med marken.”

Om det låter extremt, överväg då faktumet att ett företag vid namn ArkeaBio just har samlat in 26,5 miljoner dollar i Series A såddfinansiering för att börja utveckla klimatvacciner för massorna. Du kan vara säker på att när dessa injektioner är redo att användas, kommer det att finnas en annan ”pandemi” eller ”nödsituation” som motiverar deras påtvingade användning.

”Om du inte kan förstå allvaret i detta, kan du vara märkt för avfolkning,” varnar Technocracy.news redaktör.

”Vacciner” för att förhindra kor från att fisa
Detta kan låta som något från The Babylon Bee, men verkligheten är att ArkeaBio redan har börjat utveckla ett nytt ”vaccin” som galna forskare säger kommer att stoppa kor och andra köttdjur från att släppa ut metangaser, det vill säga fisa.

Påståendet är att sprutorna kommer att förändra djurens immunsystem på ett sådant sätt att de skapar antikroppar som riktar sig mot metanproducerande mikrober.

ArkeaBio säkrade sin första stora investering i slutet av 2022 från Breakthrough Energy Ventures, en investeringsfond grundad av Bill Gates.

”Vår vaccinationsbaserade metod möjliggör den mycket nödvändiga minskningen av koldioxidutsläpp från globala kött- och mejeriprodukter över flera geografiska områden, vilket stödjer en större hållbarhet inom jordbruket,” förklarar företagets webbplats.

ArkeaBio har inte tillkännagivit några planer på att skapa en mänsklig version av sin anti-prutt-injektion, men ett annat företag vid namn Gingko Bioworks har det. Gingko, som också finansieras av Gates, driver på för att utveckla mRNA (modRNA) injektioner som de säger kommer att hjälpa till att stoppa planeten från att värmas upp.

Världsekonomiskt forum (WEF) har uttryckt stöd för planen och sagt att det är en ”kritisk respons på klimatkrisen.”

”I mötet med klimatförändringar spelar vacciner en avgörande men underskattad roll,” skrev den brittiska läkemedelsjätten GlaxoSmithKline (GSK) tillbaka i december på sin webbplats.

AstraZeneca, tillverkaren av det nu tillbakadragna virala vektorvaccinet mot coronaviruset, vill också ta del av detta genom att tillverka sina egna klimatvacciner.

Två månader tidigare skrev Thomas Triomphe, vice verkställande direktör för vacciner på rivalen Sanofi, en hel artikel med titeln ”Vaccininnovation är en kritisk respons på klimatkrisen” som uttrycker samma intresse för att utveckla klimatinjektioner.

Den enda typ av ”klimatförändring” dessa demoner försöker stoppa är deras egen förändring från rik till fattig när deras korrupta finansiella och krigsimperium imploderar på sig själv. Big Pharma kommer att dö om det inte fortsätter att producera nya injektioner för varje påhittad sjukdom under solen, den senaste är så kallade klimatförändringar.

”Denna galenskap måste sluta nu,” skrev en arg kommentator om galenskapen från Big Pharma och Bill Gates-brigaden.

”Jag är oerhört tröstad av att veta att biotech-gates öppnas för att tvätta oss i frälsande vatten av klimatfrälsning genom att befria oss från den allestädes närvarande ondskan av kol,” skämtade en annan om de religiösa kultaspekterna av klimatförändringar.

Klimatförändringar är en bluff designad för att separera dig från dina tillgångar och din rikedom.

naturalnews.com, Är du redo för klimatvaccinen som snart kommer att släppas lös av antihumana globalister?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här