Under december har 2014 har Vaken.se uppnått ett nytt besöksrekord med 78 421 unika besökare. Det förra besöksrekordet registrerades under september månad 2010 när Vaken.se var med i TV4:s Kalla Fakta. Den gången hade vi cirka 74 000 unika besökare.

Sedan lanseringen av nya Vaken.se så läser fler människor dagligen alternativa nyheter via oss. Detta kan vara nyheter som massmedia inte rapporterar om alls eller inte ger tillräckligt med utrymme. December 2014 blev också en ny rekordmånad för Vaken.se med 78 421 unika besökare. Den mest lästa artikeln på Vaken.se under ett dygn har nu blivit denna: ”De fem värsta sakerna du kan äta”. Aktiviteten och diskussionerna i den öppna Facebook-gruppen har också ökat och där är det snart 10 000 medlemmar.

Vi vill skicka ett stort tack till alla er som under senaste året hjälpt oss med nyhetstips, stöttat oss med donationer och annat för att denna helt ideella verksamheten ska kunna fortsätta. Många är dem av er som stått vid Vaken.se:s sida trots alla attacker från media, myndigheter och organisationer med egna agendor.

Samtidigt vill vi skicka ut vår önskan om att fler nyhetsredaktörer och artikelförfattare ska ta och höra av sig till oss, samt skicka in kvalitetsmaterial som är redo för publicering. Det kan både vara artiklar du skriver själv eller artiklar som finns på andra språk och behöver översättas för att få spridning i Sverige. Vaken.se är något levande som skapas tillsammans med er, det är vi alla som gemensamt letar fram viktiga nyheter och skriver artiklar inom ämnen som annan media inte vågar röra vid. Under 2014 har vi utöver nyhetssidan jobbat med både informationsutskick samt varit på plats och bevakat Bilderbergmötet i Köpenhamn.

De första 10 åren är nu avklarade, sedan Vaken.se lanserades under 2004. Vi planerar för nästa 10 år vilket är då den gamla typen av massmedia stegvis kommer avveckla sig själva, p.g.a sin likformighet och bristfälliga inställning till att verkligen rapportera från alla sidor av en händelse. Med systematisk självcensur och agenda att styra läsares åsikter har den moderna journalistiken hamnat i en återvändsgränd där nyhetssajter så som Vaken.se tar över trots obefintliga resurser i jämförelse med mediejättarna och deras ägare, annonsörer och agendasättare.

78000 unika besökare

Besöksrekord med 78000 unika besökare på vaken.se under december 2014!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här