Den 19 november 2023 publicerades en betydande studie som framkommit genom samarbete mellan Dr. Denis Rancourt, Marine Baudin, Jérémie Mercier och Joseph Hickey. Denna forskning hävdar att cirka 17 miljoner dödsfall inträffade globalt efter utrullningen av covidvacciner.

Dr. Rancourt förklarade deras tillvägagångssätt och sade: ”Vi bedömer vaccinets toxicitet över alla åldersgrupper. Detta baseras på den globala distributionen av doser, vilket leder oss till slutsatsen att vaccinet kan vara ansvarigt för döden av 17 miljoner människor.”

Studien med titeln ”COVID-19 Vaccine-Associated Mortality in the Southern Hemisphere” publicerades den 17 september 2023. Trots förväntningar om omfattande erkännande har den stött på betydande censur och en ström av ”faktakontroller” som förstärker berättelserna om säkerheten och effektiviteten hos de ännu ej verifierade covid-19-vaccinerna.

Ett betydande framträdande var teamets intervju under International Crisis Summit 4, som hölls i Rumäniens parlament. Detta evenemang gav möjlighet att fördjupa sig i deras resultat och dess implikationer.

Se intervjun med forskarna Dr. Denis Rancourt, Marine Baudin & Jérémie Mercier av Glen Jung från Bright Light News.

För mer detaljer om studien och dess konsekvenser samt för att se intervjun med studiens författare, hänvisas till den ursprungliga artikeln på Bright Light News.

nobelprizeprotest.com, Chockerande 17 miljoner dödsfall efter utrullningen av covidvaccinet hävdar studie

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här