Den pulserande mikrovågsstrålningen från mobiler, smarta elmätare, WiFi-routrar och mobilmaster är skadlig för hjärtat. Upprepad forskning har visat skadliga effekter på hjärtat och hjärtbesvär hör till de vanligaste symptomen bland de som drabbats av ohälsa på grund av mobilmaster eller elmätare.

Epoch Times skriver nyligen att den amerikanska miljöorganisationen Environmental Working Group (EWG) analyserat hur strålning från trådlös teknik påverkar hjärtat.

Forskningsstudier på både människor och djur visar att hjärtat är känsligt för denna form av strålning och att den kan påverka hjärtfrekvensvariabiliteten, orsaka hjärtarytmier, påverka blodtrycket och till och med öka LDL (betalipidprotein), vilket kan keda till ateroskleros och kranskärlssjukdom.

“Människostudier som analyserats av EWG bör vara oroande eftersom hjärtfrekvensvariabilitet kan vara ett lackmustest inte bara för hjärtats hälsa utan även för människans hälsa”, säger Susan Foster till Epoch Times.

Foster är genom McCollough Law Firm extern rådgivare åt Children’s Health Defense (CHD) i frågor som rör trådlösa nätverk.

Läs mer på newsvoice.se, Din mobil och annan trådlös teknik kan skada ditt hjärta

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här