Läkemedelsföretag planerar att tappa blod på tiotusentals dolksvansar. Dolsvansens blåa blod är den enda kända naturliga källan av Limulus amebocyte lysate som används för att upptäcka och eliminera en potentiellt dödlig kontamination i vaccin vid namn endotoxin.

Läkemedelsföretag tappar varje år dolksvansar på blod men i år kan detta ske i större utsträckning på grund av de många planerade coronavaccinen. Många av dolksvansarna dör efter att ha tappats på blod.

Dolksvansar är redan utrotningshotade och det har väckts farhågor om att efterfrågan på dolksvansblod för coronavaccin kan leda till deras utrotning och även förstöra marina ekosystem som de ingår i.

Läs mer på childrenshealthdefense.org, Dolksvansar hotas då deras blåa blod används i coronavaccin

1 KOMMENTAR

  1. Det skulle inte förvåna mig om detta är iscensatt ”information”.

    Vacciner under de senaste rätt talrika decenniererna har inte innehållet något kraftfullt sjukdomsbekämpande medel. Däremot har kvicksilver, aluminium, formaldehyd tillsatts som gjort många barn kroniskt sjuka, även mig, i min barndom.

    Jag hade tur att jag tack vare kloka föräldrar och stark konstitution kunde hämta mig från vaccin-FÖRGIFTNINGEN i min rätt tidiga barndom.

    Nu försöker jag själv att förhindra att barn drabbas av föräldrars okunskap, medicinsk personals ”drift” och myndigheters fel-”information” genom att tala med föräldrar, vars barn berättat att de intar vissa ”mediciner”.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här