Aga Wilson intervjuade dr Lawrence Palevsky för hennes show Free Voice. Palevsky är skolmedicinare och barnläkare med egen klinik i New York. Han uppmanar starkt föräldrar att inte låta sina barn injiceras med “covidvaccin” och likaså kvinnor som vill bli gravida bör undvika injektion till varje pris.

Det skolmedicinska systemet behöver fler verktyg

Palevsky berättar att det medicinska skolsystemet inte kunde förklara sjukdomarnas egentliga orsaker och dessutom saknas vårdsystemet bra verktyg. Han började under sitt praktiserande att ställa frågor som den medicinska utbildningen inte uppmanade till. Han diskuterade därför sjukdomsorsaker med experter inom alla möjliga medicinska inriktningar och ledde till nya möjligheter att behandla patienter bättre.

Palevsky drivkraft är nyfikenhet och genom att kombinera skolmedicin med andra inriktningar blev hans arbete mycket mer framgångsrikt.

Covidkrisen, censuren och “vaccinerna”

Dr Lawrence Palevsky säger att han aldrig tidigare sett ett förtryck och censur av avvikande åsikter mer än nu, mitt under den pågående covidkrisen. När han utbildades och tidigare arbetade som läkare var kritiskt tänkande och medicinsk debatt självklarheter, men när covidkrisen tog fart upphörde dessa.

Palevsky och hans kollegor förstod att de nya tillståndet i världen inte har att göra med vetenskap och medicin utan snarare tyranni. Läkare upptäckte att Covid-19 som orsakas av viruset SARS-CoV-2 inte handlade om “Severe Acute Respiratory Syndrome”, det vill säga SARS, utan istället om blodets förmåga att binda syre. Ingen forskare kunde förklara hur ett virus orsakade blodförändringar och alla de påföljande symptomen som följer av dålig syresättning av kroppen. Ingen var ens intresserad av ta reda på fakta. De som försökte undersöka omständigheterna seriöst blev attackerade, censurerade eller fick sparken, säger Palevsky.

Läkare som upptäckte att patienter med diagnosen covid-19 försämrades om de behandlades med respirator blev även de tystade. Palevsky säger att den medicinska communityn var passiv och spelade “död”. Samtidigt började vissa läkare att framgångsrikt behandla covid-19 med läkemedel som hydroklorokin, ivermectin, zink, tonic-vatten, ozon, vitamin C och D3 etc.

Dessa läkare angreps också systematiskt och detta skedde trots att Anthony Fauci, USA:s motsvarighet till Anders Tegnell, redan 2005 sagt offentligt att SARS-CoV-1 kan behandlas med hydroklorokin med goda resultat. Läkare som då citerade Fauci blev även de censurerade.

Läs mer på newsvoice.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här