Vad är The Great Reset? Det är ett försök att förvandla hela samhället och hur det fungerar.

Egentligen är namnet The Great Transition en mer korrekt benämning. Detta eftersom det inte handlar om att återställa världen, utan om att skapa ett nytt samhälle, en övergång.

Och det är också så som World Economic Forum förändrat språkbruket.

Begreppet The Great Reset är förknippat med WEF-grundaren Klaus Schwabs bok ”Covid-19: The Great Reset” från 2020, där han förespråkar att den så kallade pandemin skulle användas för att genomföra den stora återställningen.

Men det gick kanske inte så bra som man hade önskat. ”Vaccinen”, som skulle leda till digitala pass, var till exempel så pass dåliga att de inte stoppade smittspridning. De klappade ihop rätt fort, även om själva applikationen nu är en realitet – den infördes under covid. Samtidigt planerar nu WHO införa ett globalt vaccinationspass. Enligt Erixon ska WHO:s globala vaccinpass innehålla alla sorters vaccinationer, inte bara covid.

– Man vill ha en ny världsordning som ska vara fjärmat från covid-19, säger Hans Erixon. Därför pratar man mer och mer om The Great Transition.

– Under 2022 har han (Klaus Schwab) bara pratat om The Great Transition. Det är övergången till något nytt helt enkelt.

Vad The Great Reset, eller The Great Transition, är finns noga beskrivet på World Economic Forums hemsida. Förändringen är ingen hemlighet, och den genomsyrar hela samhället.

– Det beskriver hur övergången till den nya ordningen ska se ut. Det rör sig om alltifrån hur vi hanterar vår mat, vatten, hälsa, vaccination, säkerhet, demokratiska rättigheter. Allt. Nya regler för internet, transportkedjor, precis allt! Omfattningen är väldigt bred och väldigt djup.

För detta ska kunna genomföras finns det en punkt som är central: den digitala styrningen.

– De vill bland annat att vi ska styras via våra mobiltelefoner. Det digitala området är en plattform för alla andra saker som de vill förändra. Så den måste realiseras först för att man ska kunna bygga vidare på de andra områdena.

Läs mer på swebbtv.se, En dold världsregering – globalisterna sätter agendan: Så fungerar deras maktimperium

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här