Udo Ulfkotte är att beteckna som medievärldens Snowden. Han är en prisad journalist och var tidigare redaktör på en av Tysklands största dagstidningar ”Frankfurter Allgemeine Zeitung” där han arbetat i 17 år. Han var rådgivare till den tidigare förbundskanslern Helmut Kohl. Nu avslöjar han att alla större massmedier i väst är köpta och kontrollerade av industriella finansintressen, politik och underrättelsetjänster som t.ex. CIA.

Udo Ulfkotte säger att han inte har egna barn och har haft flera hjärtinfarkter. Han bryr sig inte om hans fängslas för sanningen måste ut. Läsarna till de stora nyhetstidningarna i Europa är lurade, säger han i en intervju på RT.com.

Ulfkottes berättelse och avslöjande är sensationellt och av enormt allmänt intresse, men hur reagerar massmedia? Som väntat inte alls. Svenska och utländska medier har hittills totalt mörkat denna insider och whistleblower. Enbart RT.com och några få småmedier i bla Tyskland har tagit upp denna glödheta potatis.

Vad var det som fick Udo Ulfkotte att komma ut? Krig. Han befarar att starka amerikanska intressen försöker dra in Mellanöstern, Europa och Ryssland i ett nytt mycket stort krig. Denna upptrappning är ingen spekulation, den pågår just nu i Mellanöstern och det kalla kriget är tillbaka mellan supermakter som på nytt förbereder sig för atomkrig.

Läs mer på newsvoice.se, Erkänd tysk journalist avslöjar hur västmedia styrs av underrättelsetjänster och finansintressen

1 KOMMENTAR

  1. Asså det här med snowden som jag tror är uppgjort skådespeleri. Han blev världs känd alldeles för snabbt vilket alldrig händer såna personer som ska avslöja något stort. Och NSA övervakar hela världen och har kapicitet att kunna stoppa honom när som helst. Och ww3 kommer så klart. Skulle gissa! 2015-2017 och slutar 2025 med en NWO. Själv tror jag inte sverige skaddas så mycket under ww3 bara ekonomiskt och kanske med mat. Alla länder kommer vara delaktiga i kriget på något sett vissa värre andra inte.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här