Den 24 mars ska EU rösta för ett coronapaket på 8 000 miljarder kronor varav Sverige ska hosta upp 180 miljarder kronor till Portugal, Spanien, Italien och Grekland.

En skandal i sin egen rätt men inte elefanten i rummet. Det stora problemet är hur det monetära systemet fungerar och en bakomliggande politisk agenda. Behovet av stödpaket är en konsekvens av detta.

Sanningen är att det monetära systemet är ett gigantiskt pyramidspel. På riktigt. Att så få reagerar på detta beror gissningsvis på att människor inte förstår hur pengar skapas och att det är för stort att ta in.

Några få procent är riktiga pengar, sedlar och mynt, resten är skapade genom lån genom att banker trycker in siffror på en dator. Med ränta. Pengar som inte existerar när lånet skapas.

För att hålla systemet vid liv krävs hela tiden nya lån. Stora delar av detta går sedan in i spekulation och till den politiska agendan istället för det produktiva samhället vilket accelererar problemen.

Lägg till detta att de ekonomiska problemen är by design. En politisk elit strävar efter en världsregering som inte kan bli annat än odemokratisk och fascistisk, även om merparten tror den är av godo och lurats delta.

För att nå dit tänker man krascha världsekonomin, få in alla människor på jorden i ett digitalt system under deras kontroll och göra alla beroende av detta.

Covid-19 är sannolikt en del av agendan. Allt tyder på att SARSCoV2 skapades i ett labb och ”pandemin” har varit planerad. Därav vaccinpass, ekonomiskt stöd och planer på medborgarlön.

Utan strävan efter en världsregering och med ett demokratiskt och fungerande system hade vi antagligen sluppit leva under ekonomisk press och en hotad demokrati.

palbergstrom.com, EU:s coronapaket är inte det stora problemet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här