Om vi ser till de historiska förändringar och viktiga händelser som ägt rum och hjälpt till att forma den nutid vi idag lever i, så är det lätt att kanske tro att det vi hör och läser om, skedde över en natt eller två. Genom att plöja ett kapitel i en bok eller ett stycke i en artikel, eller se på en dokumentär, förskönar säkerligen de flesta av oss tidsspannet på historiska händelserna som lagt grunden för dagens samhälle. Vi har fått för oss att ett enda uppror eller krig förändrade länder och situationer lika snabbt som vi läser, hör eller tittar på dem. På några korta rader så sammanfattas exempelvis hela Japans ekonomiska kris genom flera århundraden, och det är lätt att tro för den som läser att detta hände på bara några korta ögonblick. Man reflekterar inte över de många hundratals år av förändring Japan behövde gå igenom, och hur det påverkade landet under en väldigt lång tid – utan fastnar istället på enstaka årtal, händelser, situationer, demonstrationer och kriser.

När vi då ser till hur vi själva står mitt uppe i våra liv och våra samhällen idag, och även hur hela maskineriet rullar på vad som kan tyckas är i en rasande takt mot en oundviklig mörk framtid, är det självklart då både lätt och förståeligt att man börja längta efter någonting annat, och även romantiserar dåtidens historiska händelser där man läst om grupperingar som gjort uppror mot det korrupta systemet, för att sedan segrande gå därifrån med en ny hoppfull framtid i fickan. De som går längst fram i ledet med fackla och fana i hand eldar gärna på folkmassan som så gärna vill se en förändring, man inger hopp och tröst till de som känner sig svikna och övergivna att snart, snart så, kommer den förändring vi så innerligt vill se! Ljuset kommer att vinna och vi kommer inom en nära framtid vara på väg in i ett nytt typ av samhälle! Absolut, vi kommer säkerligen se en förändring och även en ny struktur växa fram. Det kommer att ske, frågan är bara när och under hur lång tid.

Och precis som vi människor inte kan se den exakta vändningen från exempelvis vår till sommar, från höst till vinter, så sitter vi där en dag med vinden vinandes utanför fönstret, träden har tappat alla sina färgglada löv som nu ligger på marken, och snön faller tyst från en mörk men stjärnklar himmel. När övergick en årstid till en annan? Märkte vi förändringen? Nej.

För vi står mitt i den. Förändring sker konstant.

När mänskligheten under så många har tillåtit makteliten, världsbanker, multimiljonföretag och korrupta religiösa institut att styra och ställa hur de vill, är det heller inte så konstigt att saker och ting ser ut som de gör idag. Den uppbyggnaden har skett under många hundratals, till och med kanske tusentals år, och kommer därför uppenbarligen ta lika många år att förändra till någonting annat. Normer, kultur och livsåskådningar hos pöbeln säkerligen ännu längre, då indoktrineringen av medborgare är svår att tvätta bort i en handvändning, hur mycket du än gapar och skriker i demonstrationståg på gator och torg. För att ändra struktur på en global nivå krävs först och främst otroligt mycket engagemang på individnivå, för vi vet ju alla att man måste jobba inifrån och ut. Därefter, kan vi ta itu med vad som händer där ute.

Det är lätt att bli irriterad och uppgiven när man tänker på exempelvis sina mor- och farföräldrar, och även medelålders föräldrar, och varför de bara accepterade vissa saker utan att ifrågasätta. Det är dock svårare att sätta sig in i och förstå vilket känslomässigt läge de befann sig i, och varför de gjorde det de gjorde. Tänk dig själv att du får vara en del av ett snabbt växande samhälle, där det helt plötsligt införskaffas högre löner, kortare arbetsveckor och arbetsdagar, betald semester, mindre ekonomiska klyftor, stadsboende med rinnande vatten och el till gemene man, bil och pensionssparande. Toppa sedan detta med snabbmat, TV och utlandsresor och du är hemma. Vilken sovande Svensson hade inte velat ha detta? För vem hade ställt sig upp och emot en samhällsutveckling som lovar guld och gröna skogar och framförallt en ökad levnadsstandard för dig och din familj?

Allt är inte alltid enbart svart eller vitt. Saker är mer komplexa än så. Precis som med den så kallade pandemin. Människor tror att det är en dödlig sjukdom som härjar och erbjuds läkemedel som sägs förhindra allvarlig sjukdom, död och elände. Det är väl klart att de tackar och tar emot?

Vi lever idag i ett samhälle där allt ska gå så snabbt som möjligt, och vi har inte längre tid med långsiktiga strategiska tankar och beslut. Tar exempelvis en hemsida mer än några sekunder att ladda upp på telefonen, så klickar vi oss vidare till nästa förslag i listan, för våra rastlösa sockerknarkade underhållningssökande hjärnor är livrädda för att stanna upp och faktiskt bara vara i ett med sig själv en liten kort stund. Det är också därför vi så innerligt tror att den där förändringen, och en ny bättre och rättvis värld, kommer att poppa upp lika snabbt framför våra ögon som nästa video på Insta-reels. Vi måste börja förstå hur det Matrix som finns runtomkring oss, i det vi står och lever i här och nu, fungerar. Förändring kommer att ske, men det kommer inte att ske senare idag eller imorgon.

Det kommer inte att komma som en blixt från klar himmel.

Medan du är upptagen med att sitta och scrolla inlägg efter inlägg om konspirationsteorier på sociala medier, eller sträcktittar dokumentärer om Pizza Gate och demoniska blodslinjefamiljer på Bitchute, eller med fackla och fana i hand demonstrerar mot det senaste vad-det-nu-är-man-ska-demonstrera-mot på stadens gator och torg, eller frenetiskt följer det som mainstream och Hollywood lägger ut som lockbete, vare sig det är teorier om klonade kändisar eller nästa elprishöjning, korrupta politiker, vaccinpass eller Storbritanniens drottning, så pågår den förändring du absolut inte vill se, just här och nu, konstant – bakom kulisserna.

Det är dit du måste söka dig. Det är här den riktiga informationen ligger. Den som aldrig visas, den som aldrig talas om – den som den självutnämnda vakna befolkningen i Sverige tror att de sitter och basunerar ut i hopp om att hjälpa till att rädda den sovande fårskocken från, men som aldrig kommer att visa sig i de rummen. För där är frekvensen alldeles för låg, och de som håller i ratten och står bakom spakarna, de är alldeles för långt framme i både utveckling och förändringsfas för att de som tror sig veta vad som pågår ens ska ha en chans att hinna ikapp.

Det är den digitala förändringen jag talar om. Exempelvis den du håller i din hand varje dag, timme in och timme ut. Den du använder till allt, precis allt. Kommer du ens ihåg vad du gjorde innan den? Vem du var innan den? Någon gång i tiden gjorde digital teknik entré i ditt liv och sedan dess har du bara hängt med. Se på ett foto från din barndom och se vart du står idag. Allt har förändrats, men när hände det? Ingen av oss vet.

För vi står mitt i den. Förändringen. Förändring sker konstant. Den kommer aldrig som en blixt från klar himmel.  De få som har förstått den komplexa situation vi befinner oss i, och på riktigt arbetar för den verkliga förändringen, kommer aldrig att vare sig omnämnas i de stora rubrikerna eller uppskattas i folkmun.

Historieböckerna kommer inte att lyfta deras namn, och framtidens människor kommer inte att kunna sätta sig in i det hårda arbete som krävdes genom generationer för att på ett eller annat vänster bana väg för en ljusare och friare framtid för mänskligheten än den vi ser idag.

:Martin:Nilsson., Förändringen kommer inte snabbare än vad den kan ske

SKARPTs hemsida

1 KOMMENTAR

  1. Att likställa med häxprocesserna. Ur det varma havsvattnet gasas det ut stora mängder co2 samtidigt som det blir kallare på grund av minskad mängd solfläckar vilket gör att planeten jorden blir mer utsatt för den kosmisks bakgrundsstrålningen. Och detta påverkar molnens vithet och därigenom återreflekteras värmestrålning från solen i högre utsträckning. Kan detta få folk att ifrågasätta växthuseffektteorin. Solen påverkas både till läge och aktivitet av gravitationen från de himlakroppar som kommer nära. Allt detta skapar varma och kalla perioder. Även planeten jorden bana påverkas av gravitationsspelet i vår omgivning. Detta är verkligen komplicerat.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här