Lars Bern går in på orsakerna till pandemins dödlighet och vad vi själva kan göra åt problemet. Han kommenterar också regeringens önskan att få gå förbi riksdagen i frågor som gäller Corona.

De som dör i Corona har ofta en eller flera metabola sjukdomar. Dessutom ger flera av de mediciner, som används mot dessa sjukdomar, biverkningar som gör att människor blir mer mottagliga och och har en mindre möjlighet att klara coronainfektion. Han nämner att USA har en mycket stor andel människor med metabola sjukdomar vilket gör att coronapandemin slår särskilt hårt. Lars Bern och Riksföreningen för metabol hälsa har varnat för överbelastning i sjukvården och han menar att nu har vi den situationen. De metabola sjukdomarna har uppkommit till stor del på grund av den fabriksproducerade maten med stora mängder socker och fröoljor som har fått ersätta naturligt odlad mat och animaliska produkter.

Även vitaminer och mineraler är viktiga för att stärka immunförsvaret vilket är något som närmast hånas av vissa professorer och forskare. Enligt Lars Bern är det bra med 10 gram C-vitamin jämnt fördelat över dygnet och och tillräckligt med D-vitamin för att stärka immunförsvaret. Lars Bern tar 5000 IE D-vitamin per dag. De av skolmedicinen rekommenderade dagliga doserna är alldeles för låga, enligt Bern, och svarar mot en nivå som krävs för att hindra skörbjugg och rakit. Våra äldreboenden är på väg att bli dödsfällor av två orsaker, dels att de gamla inte kan värja sig från kontakter med personal och andra patienter och dels att de får mediciner som gör att immunförsvaret är nedsatt och att konsekvenserna av smitta blir värre. Särskilt kolestrolsänkande preparat, statiner, är skadliga. Kolestrol behövs för immunförsvar och för att lungorna ska fungera bra.

swebbtv.se, Lars Bern – Orsakerna till pandemins dödlighet och vad vi själva kan göra åt problemet

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här