Matti Sällberg (KI) säljer vacciner genom Svenska Vaccinfabriken Produktion AB

vaccinlobby sjukhus i USA autismens orsak DNA i vacciner testperson insjuknat tvångsvaccination Alan Rees Vaccinskador ska bokföras

Matti Sällberg kombinerar på ett smart sätt sin position som vaccinlobbyist på TV och professor på Karolinska institutet med att vara styrelseordförande i Svenska Vaccinfabriken Produktion AB samt styrelseledamot i Prebona som säljer desinfektionslösning baserad på kiseldioxid och silvernitrat.

Matti Sällberg PR-positioneras i massmedier som en expert. Han får oemotsagt förorda massvaccination och han deltar nu i Expos och Aftonbladets kampanj för att trycka till alla personer som ifrågasätter covidvaccinerna. I detta nya drag inkluderas vårdpersonal i Sverige som nu också blir föremål för de vanliga invektiven när de kallas för högerextremister och konspirationsteoretiker.

“På sociala medier organiserar sig den svenska antivaccin-rörelsen mot coronavaccinationen. De triggar varandra att riva affischer med Folkhälsomyndighetens rekommendationer, dela desinformation och uppmana andra att inte vaccinera sig mot coronaviruset. Aftonbladet har tillsammans med Expo kartlagt rörelsen som består av konspirationsteoretiker, högerextremister – och vårdpersonal.” – Sebastian Comar Alm, Aftonbladet, 31 juli 2021.

Tidningen Universitetsläraren skriver upprymt att världen väntar på hans vaccinresultat när de beskriver Matti Sällberg som tandläkare och sci-fi-nörd som blev professor i biomedicinsk analys vid Karolinska institutet. Sällberg höjs upp som världsräddare där vacciner är mirakelmediciner.

Läs mer på newsvoice.se

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here