Det är dags för frihetsrörelsen att ta nästa steg. Under 2021 så växte en folkrörelse fram i Sverige för frihet och sanning. Detta på grund av den rådande situationen i samhället med frihetsberövande restriktioner, som påverkade och begränsade våra grundlagsbaserade fri- & rättigheter, så som rätten till mötesfrihet och demonstrationsfrihet.

Under denna tid så upplevde även många att de blev berövade på sanningen om vad som egentligen pågick i samhället från myndigheter och systemmedia. Innebörden av yttrandefrihet blev viktigare än någonsin i en tid av manipulation och ständiga censur från makthavare som visat sig vara korrupta.

Vi behöver nu vända blad i efterdyningarna av denna förtroendekatastrof för våra politiker. För ännu har väl inte hotet från deras försök till att ta kontrollen över våra mänskliga rättigheter helt lagt sig? Vi ser dagligen information om hotet av nya pandemier, krig, ekonomisk kris och samhällskollaps.

Hur kommer det sig att allt detta pågår samtidigt? Är det en slump eller finns det några gemensamma nämnare? Ja, det finns det. Genom att skapa problem och uppmana till rädsla, så kan de utnyttja detta och presentera lösningar som folket aldrig hade accepterat annars. Lösningar som utgår från att ta mer kontroll. Därför är frihetsfrågorna viktigare nu mer än någonsin.

Vi kommer därför också behöva en frihetsrörelse starkare än någonsin. Som agerar som en sann opposition mot denna dystopiska framtid och utveckling. Med fokus på lösningar, och att inbringa hopp om en bättre framtid. En framtid som är för något och inte bara emot något.

Frihetsrörelsen är folkets rörelse. Vi kommer se den fortsätta växa fram ur folket, och för folket. Vilket är precis vad dessa korrupta makthavare räds allra mest. De vet att när folket väl reser sig, så utgår också alla makt från just folket. Vilket är motsatsen till det kontrollsamhälle som de vill skapa.

Så hur fortsätter vi skapa denna folkrörelse?

Genom att samla människor för frihet. Vilket är precis vad Frihetsrörelsen gjort och kommer att fortsätta göra. Nu på ett mycket mer tydligt sätt med gemenskap och samhörighet i fokus. Det är viktigare än någonsin att ena folket, och vi har dedikerat oss till denna nödvändiga men ack så svåra uppgift, i en tid av splittring där makthavarna allt mer försöker söndra och härska över våra liv.

Frihetsrörelsen kommer att skapa olika former av sammankomster för att ena folket för frihet. Detta via olika sammanhang i det fysiska rummet som aktivism och medföljande demonstrationer, manifestationer och marscher för frihetsfrågorna. Utöver detta så kommer vi fortsätta arrangera fester, festivaler och träffar men även konferenser för att skapa utrymme åt människor att knyta an och gemensamt skapa grunden för framtiden och den nya världen.

Vi har även expanderat online och skapat ett Community för likasinnade människor att bygga relationer, dela sina resor och skapa lösningar i denna utmanande tid. För framtiden är vår.

Läs mer och följ vårt arbete på frihetsrorelsen.se (ny webbsida lanseras inom kort).

Enade för frihet

Max Winter och Natalie Jonsson,

Representanter för Frihetsrörelsen

max winter frihetsrörelsen

frihetsrörelsen max

frihetsrörelsen natalie

frihetsrörelsen max natalie

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här