Beställ årets viktigaste bok: HOTET MOT LIVET och ge bort i julklapp till vänner, släktingar, bekanta och arbetskamrater.

Denna noggrant dokumenterade bok fokuserar på hur en liten sociopolitisk amerikansk elit har försökt etablera kontrollen över själva grunden för mänsklig överlevnad – införskaffandet av vårt dagliga bröd. ”Kontrollera livsmedlen, och du kan kontrollera människorna”, förklarade den förre amerikanske utrikesministern Henry Kissinger i mitten av 1970-talet.

Det här är ingen vanlig bok om de ekologiska och hälsomässiga riskerna med genetiskt manipulerade organismer (GMO). Det är en bok om den dolda historien bakom en högaktuell och ödesmättad fråga som ingen människa undkommer att ta ställning till – den genetiska revolutionen.

Engdahl tar med läsaren in i maktens korridorer, in i forskningslaboratoriernas hemliga rum, in bakom de stängda dörrarna i företagens styrelserum. Författaren avslöjar en värld av vinstdrivande politiska intriger, statlig korruption och tvångsåtgärder, där genetisk manipulation och patentering av livsformer, både vad gäller växter och djur, används för att få kontroll över den globala livsmedelsproduktionen.

”Hotet mot livet” är en ögonöppnare, ett måste för alla de som söker en djupare kunskap och förståelse om kopplingarna mellan den genetiska revolutionen, den gröna revolutionen och eugeniken – den ”vetenskap” som har rashygien på sin agenda – och för alla de som har åtagit sig att verka för social rättvisa i världen och för varje människas rätt att fatta välgrundade beslut baserade på relevanta fakta.

Läs mer om och beställ boken här.

Förlagets webbsida: www.anarchos.se

Författarens webbsida: www.oilgeopolitics.net

Titel: Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda
Författare: F. William Engdahl
ISBN: 978-91-979714-4-7
Utgivningsdatum: 13 december 2013
Bandtyp: Häftad
Sidantal: 342
Format: 165 x 235 x 14 mm
Vikt: 636 gram
Originaltitel: Seeds of Destruction – The Hidden Agenda of Genetic Manipulation

Nu är årets sista-minuten-julklapp klar för leverans – beställ den redan i dag – HOTET MOT LIVET

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här