För en tid sedan blev Robert F. Kennedy Jr attackerad av John Oliver som gjorde ett inslag om vaccinmotstånd.

Robert F. Kennedy Jr är en frontfigur i frågan om vacciners säkerhet och har under många år varnat för användandet av kvicksilver i vaccin som konserveringsmedel (Tiomersal). Vilket dock inte används på samma sätt som tidigare. Det finns andra aspekter med vaccin som är skadligt.

I en intervju med Tucker Carlsson på FOX News svarar Robert F. Kennedy Jr och säger det alla vet, att vacciner har genomgått väldigt lite säkerhetstester. Han är också kritisk till vänsterns inställning till vacciner och menar att de företräder en dubbelstandard där kritik mot storföretag plötsligt inte gäller.

Tucker Carlsson är kritisk till mainstream media som inte tillåter kritik mot vaccin och tycker inte man ska vara rädd för ärliga frågor.

palbergstrom.com, Robert F. Kennedy Jr: Vacciner har genomgått väldigt lite säkerhetstester

22 KOMMENTARER

 1. Kritiken mot vacciner innehåller allt för många som man noll kunskaper om just vaccin.

  Vaccin hjälper flera miljoner mer än de stjälper men vaccinmotståndarna kan bara ta till sig det senare hur många miljoner än vaccin har hjälpt.

  • hahaha
   den som har NOLL kunskaper här e du..

   har nog aldrig sett på maken nån som kommenterar så mycket o vet så lite..

   life of a troll

   • Medellivslängden ökar i majoritet av världens länder och en av orsakerna är vaccineringarna.

    Tycker du verkligen att ditt inlägga visar på något positivt om hur folk på vaken.se är.

    • Det beror på att vi nu har sanitet och rent vatten och att den tidigare generationen hade 2 världskrig.

     • Får inte ihop detta med att vi blir förkylda av virus trots vi har ”sanitet och rent vatten” eller är de bara polioviruset som kunde bekämpas på detta sätt med för de flesta helt okända biologiska mekanismer.

      Så ta och förklara i detalj så vi ser att det är bevisat att ”sanitet och rent vatten” kan bekämpa virus. De biologiska mekanismerna bakom detta.

     • Du har missförstått mig ser jag. Jag har inte snöat in mig på vatten och förstår inte varför du tror det.

      Nog vet jag att en de virus sprids i luften men AIDS viruset t.ex. gör inte det. Det finns trots bra sanitet och god hygien och har inte gjort att polio har försvunnit för de har vaccin bidragit med. Jag har tagit vaccin mot polio och de gjorde alla på 60-talet.

      Däremot inte mässling, påssjuka och vattkoppor för de vaccinerna kom senare.

      Sidan du länkat till säger bl.a.

      Tack vare vaccinationer har sjukdomar som ingår i det allmänna vaccinationsprogrammet för barn minskat kraftigt i Sverige. Bilder nedan illustrerar hur antalet rapporterade sjukdomsfall har ändrats efter införande av vaccinationer.

     • Hur kan det komma sig att när jag växte upp på 60-talet fick vi alla i min omgivning olika barnsjukdomar utan att det skadade någon av oss? Hur kan det komma sig att det nu förtiden är så farligt? Kanske för att en multinationell industri utan ansvar vill tjäna pengar?

     • Konkurensen går ut på att de byter ut läkemedlet mot ett som innehåller samma verksamma substans. Du kan få ett läkemedel som är obetydlig billigare. Om läkemedllet är bra eller inte kan du inte veta. Se exempelvis alla statiner som har besvärliga biverkningar som få känner till. Exempelvis ökad risk för diabetes. Alla måste skärpa sig utom vaccinindustrin som aldrig behöver ta något ansvar, varken för dödsfall eller skador av vacciner. De behöver inte heller göra samma tester som alla andra mediciner. De går i en gräddfil där det inte behövs långtidsstudier och jämförelse med placebo vilket gäller för all annan medicin. Sedan behövs ingen marknadsöring, det gör myndigheterna. Ingen granskning av innehållet görs heller. När det görs och man upptäcker att vaccinet innehåller farliga föroreningar så händer ingenting alls. Bolaget kan göra egna tester som visar ingenting. http://newsvoice.se/2013/04/16/svensk-ki-lakare-och-kth-hittade-hoga-halter-av-arsenik-och-tenn-i-pandemrix/

     • Kvicksilver håller på att fasas ut av miljöskäl och finns idag bara i ett enda vaccin idag i Sverige och utvecklingen är likadan i USA.

      Sedan kommer du man en massa felaktigheter.

      Läkemedlen är i dag klassade efter först halt t.ex. 25 mg, sedan verksamt ämne som vi kan kalla A och sedan tillverkaren benämning kallad B från tillverkare 1

      Tillverkare 2 heter då 25 mg A C

      Sedan ni som snöat i er på vaccin och bara letar det värsta om det som du gör.

      Om HPV:

      Över 250 000 kvinnor dör varje år i livmoderhalscancer.

      Vad har hänt efter HPV vaccinet kom:

      Sedan vaccinationerna startade har man kunnat se att färre yngre kvinnor i Sverige smittats med de typer av HPV som ingår i vaccinerna. Även förekomsten av kondylom och allvarliga cellförändringar minskade signifikant i vaccinerade åldersgrupper.

      En mycket bra sak alltså och den kommer ALDRIG fram hos vaccinmotståndarna för de är enögt inställda på bara det hemska med vacciner.

      Jag kollar alltid hur förhållen verkligen ser ut med fördelar och nackdelar och vaccinmotståndare framstår då som domedagsprofeter utan koppling till verkliga förhållanden.

      Newsvoice är en propaganda sida för vaken.se åsikterna.

     • du vet inte mycket du stackare..

      trodde i alla fall att du visste vad massmedia som programmerar dig står för.

      bla fick svensk massmedia på näst intill hela befolkningen att vaccinera sig med svininfluensa vaccin som var humbug från början till slut.

      varje gång det talas vacciner på TV tar de in en läkare som säljer in vacciner. hmm vem programmerade läkaren..

      sen tar de aldrig upp i debatter på vanlig massmedia att det inte finns något Bevis för att vacciner verkligen fungerar.
      och de gör de inte..
      ändå fortsätter man vaccinera..

      har pratat med flera läkare i tropiska länder som har vaccinerat tusentals personer och de vittnar om att de allra flesta inte får ett garanterat skydd mot sjukdomar. dom blir sjuka ändå.

     • Svininfluensan tog ca 200 000 liv jorden runt och i Sverige dog 14 personer så inte var det humbug från börja till slut.

      De dog inga som vaccinerat sig.

      Flera läkare i tropiska länder, hur många då och i vilka länder för ”flera läkare i tropiska länder” är väldigt diffust.

     • Helt fel. TIdningarna var på hugget då i Sverige. De skrev om svininfluenseadrabbade som dog men även om folk som dog i samband med att de tagit sprutan. Det var ungefär lika många som dog i samband med sprutan som det var som dog av själva svininfluensan.

     • 200 000??
      O dom va ovaccinerade?
      Hahahaha
      Vad har du fått den siffran ifrån?
      Vaccin tillverkarna??
      Du tror säkert på jul tomten om dom säger att han finns på SVT.
      Säger SVT hoppa så hoppar du.
      Systemet har hjärntvättat in dig i en liten box och kastat bort nyckeln. . Ja du e i alla fall inte ensam där inne.

      Jag säger detta igen. Finns ingen som kan bevisa att vaccin ens fungerar…
      Det enda som garanterat fungerar är bi effekterna ..

     • 200 000 är en siffra många har kommit med och naturligtvis var de ovaccinerade.

      Ser att uppgiften skakade om dig.

     • Barn sjukdomar finns i dom flesta länder utanför Sverige.
      Jag har bott åratal utomlands och sett alla barn sjukdomar förutom polio som nästan är utrotad.
      Barn sjukdomar är inte dödliga men personer med dåligt immunförsvar kan fara illa och i värsta fall dö.
      I Sverige dör över 2000 årligen i vanlig influensa i samband med dåligt immunförsvar
      I Afrika dör många i barn sjukdomar men det är pga de i de flesta fall är undernärda och har knappt rent vatten. Så det är där problemet ligger inte i att dom inte är vaccinerade.
      Har varit i många länder där i princip alla är vaccinerade men sjukdomarna cirkulerar ändå vilket visar att vaccin inte utrotar sjukdomar. Har träffat många som varit vaccinerade men ändå blivit sjuka. bla jag själv.
      Så med vaccin har man inte något garanterat skydd heller.
      Men det är garanterat att man får i sig en gift cocktail med
      obestämda bieffekter..

     • Det var inget problem som märktes överhuvudtaget. Idag får man höra att vi skulle hamna i medeltiden utan vacciner. Vilket är falskt. Det mesta som påstås om vacciner är propagande och helt fel. Utan vacciner skulle det vara ganska lika för de allra flesta människor. Ok. Om du vaccinerar hundra människor så kommer i bästa fall en av dom att slippa bli sjuk i influensa. Vad är det för framsteg i det. Om man då betänker att man vaccinerar gravida med dessa influensavacciner som innehåller kvicksilver som direkt går ner till fostret och kan orsaka skador så kan man undra varför ska vi låta oss luras hela tiden. Och nu med Gardasil som ingen kan bevisa gör någon nytta.

 2. Kritiken av vacciner är väldigt relevant och tar upp fakta som vaccinindustrin och de troende vaccinförespråkarna inte vill ta upp. vaccinkritiker ignoreras och osynliggörs i media. Om de kommer fram så blir de i ett senare skede osynliggjorda. Se bara på hur kritiker av massvaccineringarna i samband med svininfluensan bara marginellt kom fram i media.
  Vi som är kritiska mot vacciner blir helt enkelt dumförklarade.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här