Det är nationalistpartiet Alternativ för Sverige som nu avslöjar att fyra ministrar i Sveriges regering blivit inbjudna till World Economic Forums årsmöte i Davos i januari nästa år.

World Economic Forum är globalisternas frontorganisation för att driva igenom sin agenda, så som den ”gröna omställningen”. Svenska Vattenfall är kopplat till organisationen.

WEF:s ”förtroenderåd” består bland andra av Blackrocks vd Larry Fink, Kanadas vice premiärminister Chrystia Freeland och USA:s förre vice president Al Gore.

AFS-ledaren Gustav Kasselstrand har begärt ut allt material som finns tillgängligt inför toppmötet i Davos, uppger partiet. Ingen av informationen har tidigare publicerats.

Statsminister Ulf Kristersson ska ha fått en personligt undertecknad inbjudan av WEF:s grundare och ordförande, Klaus Schwab, redan i oktober.

”Då Sverige tar över ordförandeskapet för EU i januari, kommer ditt personliga engagemang under årsmötet att erbjuda en kraftfull plattform för dig för att dra uppmärksamhet till ditt lands ledarskapsroll i att generera kollektiv handling för att svara på den nuvarande geopolitiska krisen och dess stöd i att accelerera Europas gröna omställning. Det kommer också tjäna som ett utmärkt tillfälle att utforska nya investeringspartnerskap med globala företagsledare i Forumets gemenskap, med fokus på ditt lands ledande gröna tillväxts- och innovationsbranscher. Forumet kommer att arbeta tätt med din stab för att säkerställa att ditt deltagande är av största betydelse och relevans för dig och för Sverige”, skriver Schwab bland annat till Kristersson.

Läs mer på swebbtv.se, Sveriges regering inbjuden till globalisternas årsmöte i Davos

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här