Hans Erixon berättar ingående om globalistgruppen World Economic Forum, som är de internationella finansintressenas mest inflytelserika organisation i världen.

WEF arbetar även med självaste FN och hjälper till att implementera Agenda 2030, ”de globala målen för hållbar utveckling”, förklarar Erixon.

– Både med att accelerera införandet men även finansieringen

Och det är ju lite märkligt. Varför vill internationella finansintressen införa Agenda 2030?

– World Economic Forum och även de andra globalistorganisationerna, som Bilderbergruppen och Trilaterala Kommissionen, vill ju få ut sina budskap, som ytterst syftar till att införa en ny världsordning. WEF inriktar sig i huvudsak mot den industriella världen.

Och för detta använder man personer som är eller har varit engagerade i WEF. EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen, EU:s högsta ledare alltså, har till exempel suttit i organisationens styrelse.

Mellan WEF och FN finns ett samarbetsavtal för att genomdriva och påskynda Agenda 2030.

Agenda 2030 är ett extremt betydelsefullt projekt. Alla, regeringar, företag – till och med Svenska kyrkan – bedriver denna agenda.

– Vägen till helvetet kantas av goda ambitioner. Mycket i Agenda 2030 är ju sånt man aldrig kan sätta sig emot, som att värna miljön. Men det finns också delar i detta som är väldigt farliga för den personliga integriteten, demokratin, för vilket inflytande den globala eliten ska ha och så vidare. Det finns delar som absolut inte är hälsosamma ur en demokratisk synpunkt.

swebbtv.se, ”The Great Reset pågår för fullt” – globalisternas statskupp accelererar

2 KOMMENTARER

 1. ” inte är hälsosamma ur en demokratisk synpunkt. ”
  De vill avliva oss och behålla en mindre grupp slavar.
  En aning hårdare framtid än fara för demokratin vilken givetvis
  också kommer att upphöra.
  Allt sägs rakt ut. Man hymlar inte ens.
  schhhhwaub och gates har nämnt detta flera gånger.
  Absolut Nej till alla nya former av digitala ID annars är det go’natt.

 2. Har följt och läst om deras planer för oss i många år och man blir lite mörkrädd, dessa så kallade människor är ju egocentriska psykopater som styr världen,
  Jag brukar tänka på om alla i smyg som är vakna världen över skulle gadda ihop sig och hjälpa resten att vakna upp, och sedan gå på dessa galningar och rädda världen ifrån globalister och diktatorer samt korrupta politiker och organisationer! Det är just det dessa fruktar

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här