Vår mat är förgiftad med smakförstärkare och andra kemikalier som är ytterst ohälsosamma och skadliga både kortsiktigt samt långsiktigt.

Dr Stanley Montieth diskuterar en timme med Dr Russell Blaylock om hälsa i allmänhet. Mer specifikt om natriumglutamat och alla dess varianter som idag finns i mycket som våra affärer tillhandahåller. Studier av Natriumglutamat och andra smakförstärkare visar ett stort vetenskapligt stöd för dess mycket hälsoskadliga effekter. Detta har varit känt under lång tid, men inget som kommer ut i massmedia. Processad mat håller på att skada och förgifta en stor del av världens befolkning som inte tänker efter på vad de faktiskt stoppar i sig. Dr Blaylock är bl.a. författare till böckerna ”Excitotoxins: The Taste That Kills Health” och Nutrition Secrets That Can Save Your Life. Han är delaktig redaktör till flera viktiga medicinska Journaler i USA.

Denna diskussion rör vid ämnen så som: magnesiumbrist, aspartam, msg (smakförstärkare), natriumglutamat, näringsfattig mat, astma, typ-2 diabetes, cancerutveckling, fria radikaler, stroke, CLA-oljor, vikten av att studera vetenskapliga journaler.

Sen är det dags gå igenom ditt skafferi och glöm inte att även berätta för mamma & pappa samt andra nära och kära.

Vår förgiftade mat

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här