Det var Michael Oddane med sin livspartner Joanna som öppnade portarna till Globen i Örebro och fick den att verkligen vakna upp.

När ljuset sattes på coronan i London och Berlin den 29 augusti så avslöjades att det allra mesta runt covid  var en skapad hysteri – en framkallad plandemi. När man följde upp med ett fullpackat Globen i Örebro i mitten av september så raderades även skuggan av de elaka krafternas mörker bort. Ljuset flödade mellan alla de 400 åskådarna och de nio på scenen, som trollband auditoriet.  Vilken framgång – Vilket ljus! Ett gigantiskt kvantsprång i ljusets riktning för alla de som var på plats. Fortsättning kommer att följa, för de 300 som köpt streamingrättigheter hemma vid datorn kunde också följa – och de hade delat med sig. 6000 såg konferensen live. I efterhand om några veckor eller så kan alla få tillgång till alla föredragen gratis på nätet via arrangörerna WakeUpGlobe.

Men det var främst vi som var på plats som blev genomströmmade av den samhörighet, kärlek och fasta beslutsamheten att vara osvenska och avbryta vår utförsbacke av samhällsavveckling och träda in på en helt ny väg. Paradiset ligger öppet.

Alla talarna hade sökandet efter sanningen med i sina framföranden. En del använde sig av humor som Lou Rossling som efter cirka 40 år som lärare kunde konstatera att det var hon som hade lärt sig mest av barnen – än tvärtom. De hade ju ännu inte blivit berövade på sin inre naturliga nyfikenhet och vetgirighet.

En annan person med andra kunskaper från verkligheten som deltog var Jüri Lina. Han var den som med perfektionen dök ner i de dolda arkiven och fann belägg för att den historieskrivning vi fick lära oss i den svenska skolan ofta hade mycket litet med sanningen att göra utan mer var ett beställningsverk av de som vann de historiska slagen. Det är ju segraren som skriver historien. Lina är den som skriver den sanna historien.

Zoë från det galaktiska rådet förmedlade sin långa resa som hon varit med alltsedan hon figurerat i lyckoriket Atlantis. Atlantis gick dock under och med det försvann, åtminstone fram tills nu, mycket av den kunskap som den lyckliga, kärleksfulla människan besatt då, för mer än tiotusen år sedan.  Oavsett läsarens religiösa / andliga preferenser kan man gärna ta med sig  Zoës visdomsord. Det är viktigare att lägga all sitt fokus på ljusbäraren och ljuset = det goda, som får mörkret = det onda att vika.  Att enbart fokusera på mörkret kan vara farligt eller åtminstone självdestruktivt.

Den kunskap som forntida civilisationer med mycket stor sannolikhet kunde behärska var att sända och alstra energier utifrån pyramidbyggen. det hade Tony Pantzer, själv kroat dvs från samma del av världen som den store Nikola Tesla. Men de applikationer Tony Pantzer talade sig varm för bygger också på rön som tysk-norsk-amerikanske forskaren Wilhelm Reich tog fram om orgonit. Men det är sådan kunskap och vetenskap som inte de naturvetenskapliga akademierna sysslar med. De sysslar bara med hälften av de fenomen som finns runt omkring oss och de går ofta i sold hos de mörka krafterna.  Så när han med sina orgonitbaserade applikationer kan åstadkomma att molnen skingras så brukar en liten helsvart helikopter dyka upp på platsen efter någon halvtimme. Ibland står det polis målat på den – men det är ondskan som sänt ut sina legosoldater på undersökning.

Den viktigaste kraften bakom detta kompletta arrangemang var WakeUp-paret Joanna och Michael Oddane. Joanna höll samman med bravur och kärlek hela eventet med sådan innerlighet att det avslutades med en dansande våg av uppvaknade. Annars var det Michael Oddane som inledde med att förklara hur han efter det att de tekniska felen förstört alla hans bilder till föredraget hämtade kraft från sin nyreligiösa / esoteriska övertygelse. Han hade fått både kraft och förmåga att också påverka vår omvärld för oss alla – i ett helt nytt uppvaknande.  Både Joanna och Michael fick sin förmåga testade då den ena kvällen en polispatrull hade kommit till platsen. Men deras lugnande inverkan tog polisen till sig.  Vi var ju 450 på plats utan vare sig att hålla distansen eller med munskydd på. Och till råga på allt så fanns det en handfull med 70-plussare i lokalen.  Michael bekräftade för mig att polisen helt enkelt handlade korrekt. De hade blivit upplysta av folk i närheten att det pågick ett mystiskt arrangemang i Örebros brunnspark och se, då kollade de upp. Det är just så vi vill se den svenska polisen agera var Oddanes ord.

Bland talarna fanns också en före detta polis, fast han kallar sig hellre snut och det är Conny Andersson: Hans ambitioner var att i sin yrkesroll upprätthålla moral och dess skrivna formuleringar dvs lagen, men när han gjorde detta och försökte spåra brottslingar väckte hans nit ont blod hos chefer i så gott som alla led ovan honom. Dessa chefer ville också disciplinera den unge snuten Conny med förtal och rena rättsprocesser.

För Conny ledde detta till att en alarmklocka började ringa samtidigt som han fick genomgå flera trauman. Men motstånd väcker sanningen och hjärtats kraft tar vid.  Så när vi frågar Conny om han inte skulle kunna tänka sig att han skulle kunna få bli riktig chef för hela poliskåren och bli inrikesminister så kan han acceptera en sådan post.

En annan som också levt ett farligt liv var Ole Dammegård som redogjorde för sin livsresa. Han har ju gjort sig ett känt namn genom att kunna läsa de tecken som ondskans krafter brukar placera ut när de utför false flag- operationer.  Från att intresset väcktes vid Kennedymordet har det blivit många undersökningar via Palmes bortgång och den 11 september till otaliga ”terroristdåd” runtom i Europa. Kortfattat kan han slå fast att det är den officiella förklaringen som varit den som varit längst ifrån sanningen. För Dammegårds del blev Örebroeventet den verkliga vändpunkten i svenskt sammanhang.  Från att samlas några tiotal åhörare i undangömda  källarlokaler fick han nu den enorma uppvaktning han verkligen förtjänade.  Det var därför en mycket optimistisk Dammegård som ville ställa maktpyramiden upp och ned med spetsen nedåt. För i spetsen sitter en liten ond maktelit som egentligen borde tryckas ned. Framförallt så består pyramiden till allra största delen av människor som har potentialen att bli fria, kärleksfulla människor om de bara frigör från ondskans grepp. De som utgör pyramidens bas ska vara högst.

Bland föredragshållarna fanns också Lennart Matikainen, för mig ett välkänt ansikte i SwebbTvs kanaler. Här visade han upp en mycket mer mångfasetterad bild av sig själv. Han erkände också de passager han gjort i livet. De passager som han passerat med allt mindre rädsla. Det viktigaste han hade att förmedla var när han kastade av sig den hjälm som tyngde honom från hans idrottskarriär. Det var när han fick bort ”vinnarskallen” som han kunde återvinna en unik självkänsla, där han delade med sig till sina medmänniskor – istället för att besegra dem. Matikainens professionella sida kom också upp där han fungerat som coach för både grupper och för utsatta människor  längst ned på samhällsstegen. Så därför fick han också vid den avslutande frågestunden den hedrande frågan: ”Skulle du kunna tänka att dig att vara coach för en helt ny heterogen samling med ministrar i en ny svensk regering, dvs vara en statschef = statsminister.  Matikainen log åt frågan, men egentligen skulle den frågan istället ställas till svenska folket. För de som lärt känna honom skulle det förmodligen bli ett rungande ja.

På programmet har arrangörerna ett mycket tänkvärt citat: ”Även om du utgör en minoritet som bara utgörs av en person, så är sanningen fortfarande sanningen. ” Citatet är från Mahatma Gandhi, den indiske frihetshjälten som med hjälp av olydnad hos nästintill alla indier lyckades kasta ut deras förtryckare – de engelska imperialisterna.  Men Gandhi lyckades väcka upp sina landsmän.

Vi vet att Oddannes motto är möjligt: WakeUpGlobe. Man lyckades med alla de 400 i Örebros Brunnspark – i just festlokalen Globen.

Av: Ingemar Ljungqvist, WakeUpGlobe i Örebro

almanova.eu

 

Ole Dammegård t.h. välkomnar för första gången i Sverige långa ringlande köer med besökare.
Publiken tackar sina föreläsare
och föreläsarna tackar publiken

1 KOMMENTAR

 1. Härligt att det var det mötet i Örebro. Får jag ge några synpunkter. När vi pratar om att ”vakna” så innebär det att man INTE ger plattform åt promotion åt det där kring ”alien agenda”. Ni som ligger bakom mötet försöker alltså lansera in värsta New Age i ett paket som skiner fint av viktiga ämnen att diskutera och informera kring.

  Vi vet att ”hot” mot Sanningen och fakta normalt sett oftast skapas genom att det gnager sig in sådant som de facto härrör från de motkrafter man säger sig vilja ”avslöja” och övertrumfa… – så nedbrytningen till att bli till trams och något ofarligt för de dåliga krafterna, sker INIFRÅN.

  Någon var från ”Galaktiska rådet”… det där måste få ett slut. Det är det värsta struntet som pågått alltför länge.

  Det står i motsatsställning till vår överlevnad, andlighet, sanning och mänskligt liv.

  Tro inte att sådant inte medför att folk lättare kastar ut barnet med badvattnet.

  Det duger inte att vara så vilsna och ta på sig att arrangera viktiga träffar.

  Emellertid, bra jobbat av er och stort tack till er och alla närvarande, och lycka till för kommande träffar – vi ses!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här