Cass Sunstein, en uttalad förespråkare av taktiker så att myndigheter kan påverka folkopinionen för policy och att undergräva trovärdigheten av ”konspirationsteoretiker” kommer att leda WHOs ansträngningar att få folk att acceptera vaccin mot covid-19.

WHOs generaldirektör Tedros Ghebreyesus skrev i en tweet att han var glad över att prata med organisationen Technical Advisory Group (TAG) on Behavioural Insights and Sciences for Health för att diskutera acceptans för vaccin och förnuft gällande covid-19.

I nästa tweet deklarerade Ghebreyesus att Cass Sunstein, grundare och chef för Program on Behavioral Economics and Public Policy på Harvard Law School, kommer att leda den rådgivande gruppen som skapades i juli.

Sunstein var den före detta president Obamas chef för Office of Information and Regulatory Affairs, där han ansvarade för tillsyn av policy gällande informationskvalitet.

År 2008 skrev Sunstein en uppsats där han föreslog att regeringar skulle använda hemliga agenter för att infiltrera grupper på internet och webbsidor som förespråkar ”falska konspirationsteorier” om regeringen.

WHO har redan anlitat PR-byrån Hill + Knowlton. PR-jätten är mest känd för att framställt falska vittnesmål för att stödja Gulfkriget. Deras uppdrag åt WHO var: ”ensure the science and public health credibility of the WHO in order to ensure WHO’s advice and guidance is followed.”

Läs mer på childrenshealthdefense.org

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här