Man kan inte riktigt ana hur korrupt media är förrän man är med om deras lögner själv. Jag har haft en hel del erfarenhet av ljugmedia. Ganska snabbt efter att jag hade påbörjat mitt politiska engagemang så blev jag påhoppad. Sedan 2004 när jag startade vaken.se så har jag frekvent varit med i Svensk media. Speciellt i början när Sanningsrörelsen växte snabbt. Fram till 2012 så var vi med i alla stora medier som Svenska Dagbladet, Sveriges Radio, Sveriges Television och TV4.

Eftersom jag redan innan visste att massmedia var uppköpt av globalisterna så var det ingen direkt överraskning att det skulle hända. En av de första större skriverierna blev lite av en komedi när Expressen gick ut med sin första artikel om sanningsrörelsen med namnet ”Rymdödlor styr världen”, där de löjligförklarade vårt budskap. Samma dag så släppte DN en artikel där man istället pekade ut samma grupp som antisemiter och våldsbejakande. Det kändes som om dom inte visste vilket ben de skulle stå på i sin smutskastningskampanj. Efter detta så fick de dock ihop sin story bättre och dom valde huvudsakligen antisemit-spåret.

Detta var 2009 just efter att TV4 hade släppt ett reportage i Kalla Fakta i två delar, där jag medverkade. SVT hade gjort ett ganska bra jobb, speciellt i första delen. Man presenterade en undersökning där var femte svensk trodde att USA var inblandande i 11 september attackerna. I andra delen däremot så skruvade allt till sig hårt när man mot slutet av programmet plötsligt startade en häxjakt på riksdagsledamoten för vänster Egon Frid efter att han har skrivit under en lista där man kräver en ny undersökning på 11 september. TV4 lyckas utmåla Egon som antisemit och konspirationsteoretiker till den grad att han i slutet av programmet mer eller mindre sitter på knä och tar tillbaka allt som han tidigare sagt och utlyser att den officiella sanningen är den enda sanningen.

Men det var SVT debatt, som spelades in strax efter som blev den största överraskningen för mig. Någon stans hade jag lite naivitet kvar och trodde att SVT skulle vara mer opartisk än TV4 och andra privata medier. Tvärt om. Efter att SVT hade jagat efter mig under en längre tid gick jag motvilligt med på att medverka i SVT debatt under förutsättningen att halva programmet skulle vara en intim diskussion mellan mig, Sederholm och två representanter från ”andra sidan”. Fem minuter innan sändningen så rent av hånar programledaren mig och säger åt mig att det är hon som bestämmer och att jag kan hoppa av om jag inte accepterar det. Något som var utstuderat för att få mig ut balans när vi körde igång.

Fjädern i hatten blev dock SVT Agenda där massmedia klampade i klaveret och gjorde bort sig helt och hållet. Lögner och bedrägeri som slutligen leder till en fällning av granskningsnämnden, och en ursäkt till mig och vaken. Det är helt underbart upplagt och bra sammanfattat i en video som som kommer under artikeln. Själva intervjun handlar till viss del om just massmedias roll som en del av konspirationen. Kajsa Lindohf intervjuar mig på ett café vid Medborgarplatsen. Hon har tidigare gjort flera ”hit pieces” mot mig i sitt arbete med Expo. Eftersom jag har en del erfarenhet vid det här laget så filmar jag hela intervjun, något som Kajsa passar på att göra sig lustig över. Men som visar sig vara ganska smart då reportaget blir helt vinklat och felaktigt och gör till gällande att jag och vakens medlemmar tror på både ufon och judiska-värdskonspirationer.

Tyvärr så spelar det inte så mycket roll att massmedia ljuger, då det inte uppmärksammas. Jag fick ingen kompensation eller möjlighet att skriva eller delta i ett nytt program för att göra min ståndpunkt klar. Granskningsnämnden är i sig (självklart) en del i konspirationen med syfte att få det att se ut som om rättvisa skippas, men ingenting händer. Det som fortfarande är viktigt med denna dokumentation och det utfall som det hade är att det ger direkta bevis, utan tvivel, att SVT och Kajsa har i uppsåt att felaktigt vinkla programmet. Att hon är medveten om detta med ljuger om det, samt att det vid granskning av myndigheter visar sig vara uppenbart att deras program inte är sakligt och sanningsenligt.

Låt detta vara ett exempel för andra som inte förstår hur media vinklar och ljuger. Det kan ge en insikt till de som fortfarande sover. Dela gärna med dig av klippet till flera och låt sanningen nå ut!

En rolig sidnotis är att Kajsa, efter ytterligare en ”hit piece” om mig för Expo, ringer upp mig och med skamsen röst försöker att förklara att hon ändå gör rätt och är saklig. Någonting som jag tolkar som om hennes samvete börjar kalla på henne och att hon egentligen vill be or ursäkt. Detta kommer sig efter att hon varit hemma hos mig och blivit bjuden på te och haft en lång intervju med mig. Efter två timmar av prat om buddhism, andlighet och att ta hand om varandra och planeten kunde hon troligen inte längre hålla upp sin nidbild av att jag egentligen var en antisemit i grunden. Att hon ändå tvingades att skriva det i artikeln i Expo var troligen hennes uppvaknande till att det faktiskt var hon som var på den ”onda” sidan. Någonting som kan vara smärtsamt att inse.

Samma Kajsa hade tidigare en annan pinsam incident där hon gick omkring och gjorde otrevliga skämt om judar för oss på en av våra manifestationer. Hon försökte att spela in våra reaktioner och på så sätt ”bevisa” att vi var antisemiter. Ingen tyckte att det var lustigt, dessutom visste vi ju att hon jobbade för expo. Det hela slutade med att det var hon som var upplagt på youtube medans hon gör sina dåliga skämt. Någonting som hon sedan ringer upp mig för och ber mig att ta bort det så att hon inte ska behöva skämmas än mer.

Mikael Cromsjö, Bevisat: Media ljuger!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här