En studie av danska forskaren Dino Knudsen vid Köpenhamns Universitet bevisar nu öppet vad många redan vet, att slutna sällskap som The Trilateral Commission styrt världen under 40 år.

Som den första forskaren någonsin har Dino Knudsen fått tillgång till att studera The Trilateral Commission. Han slutsats är att de påverkat regeringar i världen under 40 år. I en intervju med danska P1 Morgon säger han:

– Min forskning viser, at kommissionen på dens møder får sat dagsordener, som regeringer senere fører ud i livet. Kommissionen mødes uden for offentlighedens søgelys, fordi den ikke ønsker at lade sig styre af den offentlige opinion

Även om många redan vet om att vi lever i en skendemokrati när det gäller de övergripande skeendena så är detta sensationella uppgifter då det är för första gången det erkänns i traditionell media statliga Danmarks Radio. Visserligen talar han om påverka men det är i många fall ett synonym för styra.

Som Dino säger grundades The Trilateral Commission av den amerikanska affärsmannen David Rockefeller 1973. Men det började mycket tidigare än så. Hemliga sällskap har funnits med i den demokratiska ekvationen sedan länge. Det är elitens sätt att behålla makten över världen och styra skutan i önskvärd riktning.

G. Edward Griffin, författare, politisk kommentator som granskat detta under flera år, nyligen sedd i dokumentären ”Kapitalismens återvändsgränd” som visades på SVT/UR, hävdar att den rådande moderna maktstrukturen där The Trilateral Commission ingår skapades under slutet av 1800-talet av den engelska affärsmannen Cecil John Rhodes. Dåtidens rikaste man med enorma tillgångar.

Rhodes hade primärt det brittiska imperiet för ögonen. Sedermera har makten förskjutits mot USA och ligger idag i händerna på Rockefeller, Morgan och några få andra ledande industri- och bankfamiljer, samt hos familjen Rothschild med bas i England. De låg bakom skapandet av Federal Reserve vilket fungerat som ett effektivt styrelement.

Woodrow Wilson, USAs president 1913-21 uttryckte oro för demokratin:

”when a small group of men approach Congress in order to induce the committee concerned to concur in certain legislation, nobody knows the ramifications of the interests which those men represent”

John F. Kennedy var mer direkt om vem/vad som styrde världen:

”we are opposed around the world by a monolithic and ruthless conspiracy”

Metoden som Rhodes använde är densamma idag. En liten inre cirkel styr yttre cirklar som oftast inte är medvetna om att de styrs. Cirklar av makt är ett effektivt sätt påverka samhällets utveckling. Eliten håller en låg profil och verkar utan att synas.

Gemensamt för de här människorna är en rationell syn på världen där människan är sin egen gud och styr jordens öde helt på egen hand. Det gör att man med rätt ordval och motiv kan få med sig politiker och företag som sedan lång tid fostrats in i en rationell samhällskultur.

Man har sålt in den fina tanken om en enad värld under en världsregering. Det hävdas att man står bakom flera organisationer som arbetar för en sådan värld t ex FN. Vad som låter bra är av världens tillstånd att döma en varg i fårakläder. Vad de inte vet är att den yttersta eliten, av flera vittnesmål, ser sig som mänsklighetens härskare och ser ner på vanligt folk som om vi vore deras slavar, vilket vi genom nuvarande system kommit att bli.

För att förstå vad som kännetecknar den rationella och kalla synen på världen kan jag rekommendera att lyssna på journalisten och författaren Alex Abella som skrivit en bok om RAND Corporation. Ytterligare en maktfull cirkelorganisation.

Vad som är sant eller ej av de mer extrema utsagorna är svårt att få grepp om. Vi måste lita på vittnesmål och de som granskat det här. Dino Knudsens granskning är vitala uppgifter eftersom det ger legitimitet åt Griffen och många andras vittnesmål. Det är oroande och måste tas på allvar.

Att Danmarks Radio publicerar denna forskning är tecken på en positiv utvecḱling där makten håller på att glida eliten ur händerna. Vi kan nog vänta oss fler avslöjanden.

palbergstrom.com, Dansk forskare: Hemligt nätverk har påverkat världen i 40 år

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här