Den tidigare brittiska HSBC-bankiren Alexander Pohl diskuterar den nuvarande globala klimatpolitiken, globalismen och behovet av en medveten förändring i samhället. Han säger att det är dags för människor att förstå hur världen styrs av en elit och att vi inte behöver följa den.

Alexander Pohl pratade i en tidigare intervju om problemen med vindkraftverk. I denna intervju av Aga Wilson diskuterar han aktuell klimatpolitik. Han pratar om eventet Stockholm +50 som han kallar en “konstig händelse”. Den firar de senaste 50 åren av miljöarbete. 1972 var året då världen såg den första världskonferensen om miljö. Den arrangerades av FN och hölls i Stockholm.

Tidigare “BlackRock PR-kille” deltog på Stockholm +50 om klimatpolitiken

Pohl förväntade sig att Stockholm +50-evenemanget skulle bli lika stort som det offentliga evenemanget 1972, men han konstaterade att uppföljningen var mycket hemlighetsfull utan att allmänheten deltog. Det fanns ingen publik. Inte ens media täckte det (försök att söka på internet). Det här borde vara en stor röd flagga för alla sanna miljöpartister, menar Pohl.

Pohl försökte komma in på evenemanget med normal pressackreditering med sin fotograf, men de var inte välkomna att delta.

Läs mer på newsvoice.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här