Behandling med intravenös C-vitamin har visat sig mycket framgångsrik i Kina vilket har lett till att flera sjukhus i New York anammat denna immunstärkande metod för att få bukt med de många coronasmittade som strömmar in på sjukhusen (källa Dailymail och New York Post). En klinisk studie gjordes även av Zhongnan Hospital i Wuhan som bekräftade C-vitaminets kraftfulla effekt.

De finns också en historia med högdos C-vitamin. Redan på 1940-talet använde sig amerikanen Frederick Klenner av metoden för att läka ut de förlamningssymtom som den tidens polioepidemi gav hans patienter.  Då kunde hans patienter efter några dagars droppbehandling lämna hans klinik gående på egna ben.

I Sverige hörsammade man inte Klenners resultat den gången. Utan här fick poliopatienterna vid ankomsten läggas i respirator och lämna sjukhuset i rullstol. En sådan känd patient var Gunnel Enby (1941-2016), maka till Erik Enby.

Men det finns de som också i Coronakrisens spår tillämpat hög dos C-vitamin behandling mot Covid-19. På flera ställen i Kina har man med denna metoden snabbat på utläkningen och också på patienter med besvärligare prognos fått dem att överleva.

Läs mer på almanova.eu, Ge livräddande behandling mot Coronaviruset – Med Intravenös C-vitamin i dropp

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här