John Podesta deltar i ockult middag med ”konstnären” Marina Abramovic

Wikileaks.org fortsätter att avslöja vad eliten har för sig bakom stängda dörrar. Det senaste man har hittat är att John Podesta (Clintons kampanjordförande) blivit inbjuden till en så kallad ”spirit cooking dinner” av konstnären Marina Abramovic. Abramovic är känd för sina ockulta ritualistiska performance art happenings, där man ska dricka blod blandat med sperma och urin. Mark Dice berättar mer i videon ovan.

1 kommentar

  1. Medans vi ändå är inne på att vara ” Vaken ”, så måste jag börja med att beklaga graden av vakenhet i Vaken.se’s artikel om detta. Tonen mellan raderna, är som vanligt när det gäller begreppet ” ockult ” vinklad åt det som kallas för ondska (se bild) utan att ens försöka för-klara begreppet ockult. Medberoende sensationalism, är vad jag känner detta representerar. Genom att inte ta med förklaringar, bidrar ni omedvetet till att propagera / vidarebefordra språkliga missuppfattningar. Ockult betyder ” hemlig, dold kunskap ” ( http://www.ne.se/uppslagsverk/encyklopedi/l%c3%a5ng/ockult?i_h_word=ockulta+nebulosa ).
    Jag vet inte vad dessa människor lagt in i dessa ritualer ( känner dessa människor till bakgrunderna till denna ritualism ? Vad är deras motiv ? etc… ). Vet ni ?

    Om ni inte klarar av att bjuda era läsare på djupgående för-klaringar, bör ni helst avstå från att propagera sensationalism & missuppfattningar. Annars blir ju ni själva med-skyldig till samma sorts lögner som ni säger dessa människor står i. Spegel, spegel…..

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here