Sveriges statsminister Löfven har börjat tala klarspråk, vad är detta…

 

11 KOMMENTARER

 1. Vad är detta för gammal strunt. Nog finns kritik att Sverige har affärer med Saudiarabien men nu har kritik mot de landet också gett utdelning. Nu ska kvinnor få köra bil i Saudiarabien.

  • Det handlar inte om kritik från Sverige. Det handlar om ekonomi och ett Saudiarabien i ekonomisk kris. Det vore mycket bättre för mänskliga rättigheter om Sverige istället handlade med Syrien. Det landet behöver byggas upp på nytt och stödjas i en demokratisk process där landet kan läka sina sår.

  • Typisk okunnig åsikt. Stefan Löven representerar svenska regeringen så det är inte Stefan Löven som står bakom detta.

   Citat:
   Statsministern kommer under söndagen den 23 oktober att ha överläggningar med företrädare för det saudiska kungahuset, utrikesministern och träffa landets kommission för mänskliga rättigheter. Statsministern träffar också saudiska näringslivsföreträdare.

   Den 1 januari 2017 tar Sverige plats i FN:s säkerhetsråd. Högst upp på dagordningen finns Syrien vilket är ett viktigt skäl till att statsministern reser till regionen

   Slut på citat.

   Han reser inte ensam heller.

   • Stefan Löven är den svenska regeringen. Vem är det som utser ministrar? Jo, Stefan Löven!!!!

    • Stefan Löven är statminister i den svenska regeringen. De ministrar han utser ska riskdagen godkänna.

     Att Stefan Löven över huvud taget ha blivit statminister har svenska folket bestämt.

     • Vi röstar inte fram någon statsminister. Om vi gjorde det skulle det kanske kunna fungera ungefär som amrisarna röstar fram sin president. Vi röstar på partier.

     • Det är det största partiet som brukar utse statsminister och då har ju folket bestämt vem de borde vara.

      Alla som inte röstar låter andra bestämma över dem.

   • Okunnig är du som bara läser svensk media, och tror på dessa lögner.
    Inte ens stava kan du så okunnig är du!!!

    • Citatet är hämtat från regeringen hemsida så inga medier har varit inblandade. Så du klarar alltså inte av att hitta igen citatet.

     Hur många gånger måste man skriva att man är ordblind (5, 10, 50 gånger?). Ta nu och visa att du kommer ihåg det för ditt inlägg visar att du har glömt det. Du minns ju ingenting av den information du får. Eller vet du inte ens vad ordblind betyder. Är det så illa?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här