Soligt väder med friska vindar förstärkte demonstrationsandan bland de många fina människorna som i lördags hade sammanslutit för att stå upp mot företaget; Monsanto. Detta företag leder den så kallade GMO-förgiftningen (genmanipulation av mat).

I sann frihetsanda hade alla samlats här, gammal som ung, för att på ett fredligt sätt visa att de önskar en värld fri från detta ondskefulla företags gifter i vår mat.

Videon innehåller ett mäktigt och tårfyllt tal av en ung upplyst kvinna vid namn Clara som jag lovar kommer beröra allas hjärta.

Min fråga till dig som läser detta och som nu känner till bankelitens agenda; vad tänker Du göra?

Tiden är inne att starta fler ”March against Monsanto” runt om i Sverige och speciellt på landsbygden där våra bönder finns som är attackerade av Monsantos påtvingande utveckling.

Glädjande att se denna dag att det även var små barn som samlats för att hålla tal mot GMO och Monsanto. Eftersom barnen är vår framtid var denna syn otroligt upplyftande. Jag hoppas att med denna nya medvetenhet att andra barn tar upp detta i skolan så att fler kan lära sig att se sanningen. Kanske kan barnen även få lärarna att vakna upp?

Så, vad kan jag göra? -Starta en blogg, dela videon på Facebook, berätta för dina vänner, dela ut flyers som du tryckt. Bara fantasin och ditt hjärta för frihet sätter gränsen! Jag är noga med att påtala att allt vi gör, till exempel demonstrationer sker i fredlig bemärkelse utav kärlek till livet och rätten att välja vilken mat man själv vill äta.

Tack!

Andreas

March Against Monsanto 2015 – lördagen den 23:e maj i Göteborg

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här