Utmaningen är inte att dissociera, utan att vittna. Eftersom varje levande person nu antingen är ett offer för sprutorna eller ett vittne.

Kayla Pollock var en av miljontals människor som tvingades och lurades att ta de dödliga covid-sprutorna när de blev obligatoriska 2021.

Reporter: Kan du berätta varför du bestämde dig för att ta covid-19-vaccinet?

Kayla: Huvudsakligen hade det mycket att göra med det jag hörde på TV. Så det fanns mycket rädsla som bara skrek på mig inte bara från TV:n, utan också, vet du, när du ser att WHO är på TV och berättar att detta är som en dödlig pandemi och att människor med immunstörningar kommer att dö av covid-19, mer sannolikt än andra människor. Du vet, jag hörde om det och min pappa var döende i långvarig vård vid den tiden och för att få träffa honom behövde jag sprutorna. För att gå till jobbet behövde jag en spruta.

En vecka efter att ha fått Moderna-boostersprutan föll hon till golvet och var förlamad i 30 minuter. En annan episod hände en vecka senare. Och strax efter det blev hon förlamad från nacken och nedåt. Den första läkaren sa till henne att detta var något som ofta händer människor när de är upprörda. Och att det var allt i hennes huvud.

Han sa till mig att detta var något som ofta händer människor när de är upprörda och att detta i huvudsak var i mitt huvud. Och det goda nyheterna var att jag skulle bli bättre eftersom jag i huvudsak hade en episod som var någon form av psykotisk episod. Jag frågade honom när jag skulle bli bättre, och han sa, Du vet, det beror verkligen på dig.

En andra läkare var ärlig mot henne, men var tvungen att hålla det hemligt.

Den andra diagnosen, en läkare kom fram till mig och viskade i mitt öra och han sa, Jag tror att det är något allvarligt fel på dig. Jag tror inte att du låtsas. Han sa, Jag har en neurolog eller en radiolog som är villig att läsa din rapport hemma. Om du går in i skannern nu, kan jag få det gjort.

De hittade en massiv lesion på hennes ryggrad och läkaren sa till henne att det med största sannolikhet orsakades av vaccinet och att han har sett många fall som hennes.

Kayla tillbringade flera månader på sjukhusets rehabiliteringscenter, där personalen erbjöd henne medicinskt assisterat självmord vid två tillfällen. Vilket är den enda hjälpen som det medicinska systemet verkar erbjuda.

Om denna historia är störande för dig, betyder det att du fortfarande har ett hjärta och din mänskliga själ har lyckats överleva dessa mörka dagar. Traumat har varit för mycket för många, som har dissocierat till kall likgiltighet och inte lyckas helt erkänna de brott som begås mot hela mänskligheten.

Celia Farber skrev att Vad som har hänt och händer är det värsta brottet någonsin begånget… värre än atombomberna… och alla krig tillsammans. Vi alla kämpar för att kämpa bort känslan att vi på något sätt redan har dött. Och den dagliga utmaningen är inte att dissociera. Men att vittna – eftersom varje person som fortfarande är vid liv nu, antingen är ett offer för skotten, eller ett vittne.

Och vi bör vara förberedda på att dessa brottslingar försöker detta igen, mainstream media pratar nu om konstiga fall av mässling.

Om du letar efter sätt att hjälpa till, har Veterans 4 Freedom lanserat en Give-Send-Go för Kayla för att samla in pengar till en servicehund.

banned.video, Medicinsk personal erbjuder assisterat självmord till kanadensisk kvinna förlamad av covidvaccin

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här