Det råder ingen brist på exempel i historien på galna epoker och perioder där mer eller mindre vidriga saker inträffat: Slaveriet, kvinnoförtrycket, Djingis Khans välde, slakten av ”kättare”, häxbränningarna, jakobinernas skräckvälde, första och andra världskriget, Stalins och Maos skräckvälden, Sydamerikas fascister för att bara ta några exempel.

Även under senare årtionden finns åtskilliga exempel som förskräcker: slakten i Rwanda, krigen i Vietnam. Jugoslavien, Syrien, Sudan, Jemen, Ukraina, terrorismen och så vidare.

Ändå går det inte att komma ifrån att det på senare år tycks ha skett någon typ av absurd dominoeffekt som successivt håller på att slita sönder den fria och demokratiska världen.

De ena skogstokiga händelserna och agendorna efter de andra avlöser varandra och till råga på allt så applåderas och välkomnas de av både forskare och stora grupper människor.

Tvärtemot vetenskaplig praxis stängde myndigheter världen över ner hela samhällen 2020-22 trots att coronaviruset  var mer eller mindre ofarligt eller åtminstone inte dödligt för 99 % av världens befolkning. Något som skapade enormt lidande för inte minst de fattiga i världen. Svält, barnadödlighet, ökad misshandel och miljontals bortgifta småflickor blev priset. Eliten förbjöd stora sammankomster men de gällde för inte dem själva.1

De människor som invände mot inhumana nedstängningar, krav på vaccinpass eller inte ville ta ett vaccin som till skillnad mot tidigare vacciner inte utprövats och analyserats under flera år, stämplades som antivaxare och samhällsfarliga extremister av mediakåren.

”Avvikande” åsikter om vaccinet eller pandemin straffades med publika uthängningar eller avstängningar. Erfarna och ansedda forskare stängdes av från twitter, facebook, youtube och andra kanaler och baktalades för att de inte stämde in i den officiella konsensuskören.

När sen Elon Musk köpte twitter och tillät en öppen, fri debatt, blev många censurivrare ursinniga över att han tillät ämnen som pandemihysteri, klimathysteri, genushysteri och andra ”heta potatisar” att diskuteras öppet och demokratiskt utan att folk frystes ut.

Och just när pandemihysterin äntligen började avta och folk trodde att de kunde börja slappna av bestämde sig Putin för att invadera Ukraina. Efter att i åratal skrämts upp av klimathysteriker och pandemihysteriker skulle folks nervsystem nu stressas upp av ett krig.

Medan en majoritet av medierna inte på något sätt problematiserade Ukrainas relation till USA eller de inhemska problemen med nazistiska strömningar såg kritiker av globalisering Vladimir Putin som världens räddare och idiotförklarade alla som kritiserade honom.

Precis som många tidigare sett, och fortfarande ser, Donald Trump som en frälsare och det enda som står mellan den fria världen och avgrunden. Oavsett vilka tokigheter han säger eller gör. Jag skulle inte sätta ett öre på att någon av dessa två herrar är en frälsare.

Och alternativen imponerar inte. En halvdement, stapplande president som gladeligen saluför det woke-vansinne som nu fräter sönder både skolor, myndigheter och samhällen.

I presidentvalet 2024 kommer tiotals miljoner amerikaner troligen att rösta på antingen en halvdement 82-åring eller en 78-årig mytoman. Samtidigt som de enögda massmedierna har gjort sitt bästa för att idiotförklara eller tiga ihjäl Robert F. Kennedy Jr, en man som besitter en moral och ett intellekt som är ljusår högre än Bidens och Trumps.

I Sverige stressade skitnödiga politiker från både höger och vänster ängsligt igenom en snabb anslutning till NATO. Som om Putin, som har fullt upp i Ukraina, sen skulle sikta in sig på Sverige, ett i hans ögon oansenligt land som dessutom är omringat av NATO-länder.

I Sverige, som de senaste trettio åren utvecklats till det sannolikt mest naiva och korkade land Europa skådat i modern tid, blir vissa människor skogstokiga och går ut på gatorna och tar till våld för att någon bränner en religiös bok de äger. Det ropas på inskränkningar av yttrandefriheten och på särlagstiftning av grupper som välkomnats med öppna armar.

Samtidigt blir stora delar av den övriga befolkningen och PK-maffian mer ilskna på koranbrännare än på de våldsligister som bränner bilar och försöker stena poliser till döds.

Samma slags människor är sedan tysta, eller instämmer till och med, när stora grupper invandrare går ut och firar Hamas slakt av civila, inklusive barn och kvinnor, i Israel.

Om Sverige vore en patient så skulle diagnosen garanterat bli självskadebeteende.

Inte så förvånande kanske, med tanke på att vi i årtionden marinerats i föreställningen att allt utifrån är fint och spännande, må det vara från USA, Afrika eller Mena-länder, medan allt svenskt är töntigt och barbariskt, som Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt uttryckte det.

Finns det något hopp för ett land med sådan total brist på insikt och självbevarelsedrift?

Folk får sparken för att de anser att det finns två kön.2 eller inte vill låtsas att ett barn mår bäst av att behandlas som ”könlöst”.3

Människor blir hatade, drevade och bojkottade om de anser detta absurt eller skojar om det.4

Samtidigt anlitar kommunerna män utklädda till prostituerade kvinnor som sagoläsare för småbarn alltmedan public service finansierar och saluför tv-program där de klär sig utmanande, anspelar på sex och kallar sig själva och andra för slampor och slynor.5

Om någon invänder så klassas de omedelbart som homofober, transfober och fascister.

Riksdagen godkänner dessutom en lag som gör det möjligt att juridiskt ändra kön, vilket möjliggör för personer som biologiskt är män att byta om i kvinnors omklädningsrum, tävla i kvinnoidrotter och sitta i kvinnofängelse. Hundra år av kvinnokamp kastas på tippen.

Man fortsätter dessutom, trots en ökande segregation, hedersvåldsproblematik och klan- och  gängkriminalitet som alltmer fräter sönder samhället, att föra en migrationspolitik som innebär att Sverige tar emot i genomsnitt 100 000 invandrare om året.

Som om inte det var snurrigt nog delar man ut hundratals miljoner till skolor och föreningar som saluför värderingar som går tvärtemot jämställdhet, demokrati och yttrandefrihet.

Människor kallas klimatförnekare, misstänkliggörs och stämplas som extrema om de vill diskutera andra förklaringsmodeller än människan till att det blir varmare på jorden.

Samtidigt lovordas klimataktivister som kastar färg på konstverk, limmar fast sig vid flygplatser för att hindra plan att landa och spärrar vägen för bilister, brandkår och ambulanser.

Lärare som saluför liknande påfund och till och med uppmanar till uppvigling och hyllar terrorister får jobba kvar6 medan lärare som sätter ned foten mot elever som hotar och förstör för övriga elever riskerar sparken. Vilka kommer vilja jobba som lärare framöver?

Barn och ungdomar sitter hypnotiserade vid mobiler och dataskärmar med skräpmaten och läsken nära till hands. När de väl reser sig upp går de omkring med hörlurar eller hörsnäckor och lyssnar på kvinnoförnedrande och samhällsföraktande rapmusik.

Att öppna en bok och läsa finns inte längre på kartan. Istället har man, liksom ett stort antal vuxna, blivit konsumenter av den orgie av idioti som dagligen väller ur skärmarna.

Samtidigt som västvärlden i allt snabbare takt vältrar sig i Woke-vansinne, självförakt och entusiastiskt gräver sin egen grav gnuggar islamisterna och marxisterna förtjust händerna.

Michael Delavante, När världen blev galen

Källor:

  1. https://www.vaken.se/hur-noga-foljer-makthavarna-sjalva-restriktionerna/
  2. https://www.theguardian.com/society/2023/jul/01/maya-forstater-woman-who-lost-job-after-tweeting-view-on-biological-sex-awarded-100000-by-tribunal
  3. https://nyheteridag.se/larare-fick-sparken-vagrade-kalla-elev-for-hen/
  4. https://www.nbcnews.com/feature/nbc-out/j-k-rowling-accused-transphobia-after-mocking-people-who-menstruate-n1227071
  5. https://www.svtplay.se/video/KXA7JQ2/drag-race-sverige/1-tavlande-vaxla-upp?position=678&id=KXA7JQ2

https://www.svtplay.se/video/eJdpqYJ/drag-race-sverige/4-parningsleken?position=505&id=ebmkAnm

6. Forskaren: Klimatrörelsen borde spränga oljeledningar, Göteborgs-Posten, 20 februari. 2021.

”Nu räcker det inte att sjunga Idas sommarvisa”, Peter Alestig, SVD, 18 oktober, 2020.

Därför ska vi stödja Hizbollah, Aftonbladet, Andreas Malm,11 augusti 2006.

Andreas Gustavsson: Vad är det Andreas Malm beundrar med Hamas? ETC, 22 juli, 2021.

Andreas Malms lovsång till Hamas är grotesk, Rasmus Fleischer, May 29th, 2021.

Adam Cwejman: Det goda våldet skadar också, Göteborgs-Posten, 22 februari, 2021.

1 KOMMENTAR

  1. Du bevisade ditt eget galenskap genom att likställa bränning av andras heliga skrifter för yttrandefrihet. Ja, alla har blivit galna och du är inget undantag!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här