Richard Hopkins, anställd på Förenta Staternas postjänst i Pennsylvania, går nu ut i eget namn för att vittna om systematiskt valfusk där valsedlar som skickats in för sent har stämplats om och daterats bakåt för att påverka valresultatet. Hopkins är heller inte den enda inom den amerikanska postadministrationen som vittnar om det organiserade fusket.

– Jag bevittnade inte själv bakåtdateringen men jag var där när de pratade om det, förklarar Hopkins som arbetar för USPS i Pennsylvania.

Han berättar också för Project Veritas att han varit nervös för att träda fram och att han är orolig för att förlora jobbet när han avslöjar vad som egentligen har pågått på den amerikanska posttjänsten. Trots detta väljer han nu att gå ut i eget namn för att avslöja vad han anser vara uppenbart och grovt valfusk.

Efter att Hopkins anonymt pratat om valfusket på USPS för Project Veritas berättar han för de grävande journalisterna att interna utredare på USPS snabbt misstänkte att det var just han som pratat med Project Veritas och efter detta har intervjuat honom om vad han bevittnat och hört om valfusket.

– Jag följde min rutt och såg postmästaren ta en av våra arbetsledare åt sidan. Det var väldigt nära så jag hade möjlighet att höra och lyssna och jag hörde honom säga att de trasslade till det under gårdagen. Han sa till arbetsledaren att de hade stämplat en av valsedlarna till den fjärde istället för den tredje och att valsedlarna skulle dateras till den tredje november.

Det handlar alltså med andra ord om att man från postadministrationens håll medvetet bakåtdaterat för sent inskickade valsedlar så att rösterna räknas vid presidentvalet – trots att de skickats in för sent och därför heller inte får vara med och påverka valutgången. En annan visselblåsare som är anställd på USPS bekräftar också samma processer i Pennsylvania där arbetsledarna samlat in alla poströster som kommit in och stämplat om dem för att bakdatera dem till den 3 november – sista dagen för poströster – och därmed göra dem giltiga.

Läs mer på nyadagbladet.se, Postanställda vittnar om omfattande valfusk i USA

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här