Innan debatten startar:

Spänningen ligger i luften. Jag blir inbjuden lite av en slump till att medverka som publik i SVT Debatt. Jag blev från början bara tillfrågan om jag hade några vänner i Göteborg som kunde sitta i publiken. Efter den senaste intervjun i SR P4 Extra och SVT Agenda så känns det som om mycket fokus ligger på Vakenrörelsen. Jag pratade med Mats Sederholm och Torbjörn Sasserson som tydligen också blivit inbjudna. Varför samla alla dessa starka röster? Och varför bjuda in dem om nu jag inte var tilltänkt från början? Innan sändningen blir jag ordentligt utfrågad av SVT om vad jag vill säga. Efter att ha berättat en del så blir jag uppringd och tillsagd att jag endast skall berätta att jag inte tror på den officiella historien angående Bin Ladens död och att det inte finns tid att berätta om någonting annat. Vad är det för en debatt tänkte jag?

Strax före sändning blir jag ombedd att ta på mig en skjorta så att Vaken.se logotypen på min t-shirt inte ska synas i bild. Motvilligt tar jag på mig skjortan och inväntar att sändningen ska börja. Det går snabbt och jag får snart möjlighet att säga min replik. Jag ville dock inte nöja mig med att påpeka de uppenbara bristerna i de officiella teorierna runt Bin Laden och vill istället fokusera på de riktigt stora frågorna; är inte hela kriget mot terrorismen byggt runt lögner? Vakenrörelsen är här för att vara ett stöd för alla människor och särskilt våra journalister att tillsammans närma oss sanningen så att vi äntligen kan skapa fred. Min instats blev ganska kort, men det sades mycket bra från andra i publiken.

Men känner ni igen rubriken? Efter förra SVT Debatt jag medverkade i efter TV4 Kalla Fakta så skrev jag en nyhet om hur SVT bröt sitt kontrakt med oss där det var utlovat en mer sansad diskussion mellan de fyra huvudgästerna första halvan av programmet. Lägg till hur SVT Agenda valde att totalt ljuga om vår verksamhet. Denna gång var det lite omvända roller då jag en bit in i programmet valde att protestera mot SVT och deras ohederliga behandlig av mig och Vakenrörelsen genom att ta av mig skjortan och ändå visa min vackra t-shirt där ”Vaken.se – kunskap är frihet!” står med alldeles för stort typsnitt. Kan ni tänka er att de blev arga? De var helt röda i ansiktet och efter sändningen fick jag en ordentlig utskällning och blev eskorterad till dörren. Aldrig kunde jag tänka mig att de skulle bli så upprörda! Vad kan jag säga? Var det lite omoget av mig att göra så? Troligen. Att alltid vara uppriktig och sanningsenlig är något som jag eftersträvar och det är med lätt ånger som jag nu tänker på mitt lilla stunt.

Och vad hände egentligen med den unge mannen som blev uteskorterad på grund av att han inte kunde sluta skratta? Jo, det var tack vare mitt bidrag till FAS-3 debatten där jag sa att ”Vaken.se har FAS-3 platser för de som vill ha en meningsfull uppgift”. Tydligen gillade han det bättre än SVT. Och det är inget skämt! Om du söker en FAS-3 plats så hör om det finns möjlighet att arbeta för frihet på Vaken.se.

För er som vill läsa vidare om kriget mot terrorismen och vad det är för tvivelaktigheter som vi vill lyfta fram så rekommenderar jag er att titta på dessa länkar här under. Men kom i håg; det är upp till dig att själv ta ansvar för vad du tror på. Låt inte massmedia, Vaken.se eller någon annan göra det åt dig. Om du tar ansvar och söker sanningen så kommer du hitta den. Det är genom att vänligt men bestämt säga ”tack, men nej tack!” till den organiserade brottslighet som det korrupta kapitalistiska system uppvisar som vi kan göra förändring och hitta tillbaka på rätt väg.

Varma hälsningar,
Mikael Cromsjö, Så lurade jag SVT Debatt

Länkar:

Al-Qaida: CIAs verktyg i upproren från Libyen till Jemen:

Washington DC, 3 april – Efter två veckor av imperialistiska attacker, blir Libyen stormat av al-Qaida terrorister, inbördeskrig, Natos flyganfall, kryssningsmissiler, Predator-drönare, och C-130 attackhelikoptrar – allt möjliggörs av de CIA-stödda al Qaida-rebellerna från Cyrenaika. Amerikanska, brittiska, franska och holländska kommandosoldater har tagit ledningen för rebellerna, och beväpnar dem med moderna vapen i uppenbar strid mot vapenembargot som anges i FN:s säkerhetsråds resolution 1973. Al-Qaida stjäl också tunga vapen på egen hand, som presidenten i Tchad har rapporterat. Den sjungande morgondagens enfaldiga amerikansk-brittiska färgrevolutionsretorik har upplösts, och avslöjar verklighetens brutala, cyniska, imperialistiska drift att tillintetgöra den moderna nationalstaten.

Det Angloamerikanska imperiet har förklarat krig mot mänskligheten:

I denna artikeln går vi igenom hur den härskande klassen förstör den nationella suveräniteten och vill införa en global tyrannisk oligarki. Demokratiska regeringar och rörelser för social rättvisa blir gång efter gång störtade och deras ledare ofta mördade av det Angloamerikanska imperiet. Rebeller från knarknätverk och hemliga operationer, används för att destabilisera demokratier och självständiga stater i tredje världen, och för att hjälpa droghandeln av ämbetsmän, politiker och världens rika globalister. IMF, BIS och VB är finansiella vapen av USA:s nationella makt, som används för att sätta länder som inte spelar med i globaliseringens tyranni i schack, allt enligt officiella utrikes- försvars- och säkerhetsmanualer.

USA: En ledande terroriststat:

Denna artikel avslöjar den amerikanska imperialismens rötter i de ekonomiska, politiska och strategiska behoven hos den dominerande sektorn i den amerikanska härskande klassen, med Council on Foreign Relations, CFR, i spetsen. Sedan slutet av andra världskriget har USA agerat genom ombud för att antingen omintetgöra vänsterrevolter eller för att störta ”fientligt sinnade” regeringar, t.ex. de stater som Washington och de multinationella företag de tjänar anser utgör ideologiska konkurrenter.

Sourze

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här