Donald Trumps presidentkampanj kommer att arrangera massmöten i de delstater där man fått in rapporter på det storskaliga valfusket under valet. Enligt uppgift kommer Trump presentera juridiska arbetsgrupper i bland annat Pennsylvania, Georgia och Arizona där man kommer att arbeta för att få till en omräkning av rösterna.

Donald Trumps talesperson Tim Murtaugh säger till Reuters att Trump vill hålla hålla ett flertal större möten med sina väljare för att bygga upp ett folkligt stöd för den juridiska kampen om att ifrågasätta valresultatet, men han vill inte avslöja exakt när och var massmötena förväntas äga rum.

Några av Trumps tidigare allierade har redan erkänt Biden som segrare, men många väljer att vänta och hoppas att en mer omfattande omräkning av rösterna och juridiska processer istället ska komma till rätta med vem som har vunnit valet.

Framträdande republikanska åklagare och höga tjänstemän från Louisiana, Kentycky, Missouri och Oklahama har gått ut och deklarerat att man kommer hjälpa Trumpkampanjen att ta till juridiska åtgärder för att ifrågasätta hur framförallt Pennsylvania har hanterat systemet med poströster.

Läs mer på nyadagbladet.se, Trump bygger folkrörelse mot valfusket

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här